Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θεσσαλονίκη 31.5.2012


 Το κίνημα "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την Τρίτη 05.06.2012 και ώρα 12.30' στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Στενημάχου 2).
 Κεντρική ομιλήτρια η Βουλευτής Α' Αθηνών Κα Έλενα Κουντουρά.
 Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου
 Θεόδωρος Τοσουνίδης
 Τηλ.Επικοινωνίας : 2310 279700 κιν. 6936027662

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ «ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ» ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Δελτίο τύπου 31/5/2012


«Αφού εξήντλησε την αρίθμηση στα Ζάππεια, ο κ Σαμαράς ασκείται τώρα στο «Αντώνη δώστα όλα.
Πρέπει όμως να ομολογήσει στους Έλληνες ποιούς εξαπατά. Τους Ευρωπαίους εταίρους όταν υπέγραφε το μνημόνιο ή τους Έλληνες τώρα; Διότι μνημόνιο και παροχές είναι αντίθετα».

Τηλεοπτικές εμφανίσεις του προέδρου του κινήματος Π.Καμμένου για αύριο Παρασκευή 1/6



στις 9:00 π.μ τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ στην εκπομπή" Πρώτη Γραμμή" με τους Λυριτζή - Οικονόμου.
στις 23:40 μ.μ τηλεοπτικός σταθμός ΕΤ3 στην εκπομπή "Λαβύρινθος" με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Προδρόμου Κων/νος: Αποδοκιμάζω τον Στάθη Τσεχερίδη για την προσχώρησή του στον αριβίστα Σαμαρά!



prodromou kostas Προδρόμου Κων/νος: Αποδοκιμάζω τον Στάθη Τσεχερίδη για την προσχώρησή του στον αριβίστα Σαμαρά!Ως Ανεξάρτητος Έλληνας Πιερίας αποδοκιμάζω την ενέργεια προσχώρησης του δηλωσία Τσεχερίδη Ευσταθίου στο απόκομμα , δίκην Πολιτικής Άνοιξης , του Αριβίστα Σαμαρά και μάλιστα με τυμπανοκρουσίες .
Θεωρώ τουλάχιστον άστοχη την κίνηση της ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας , η οποία παρακολουθεί τα σπασμωδικά – ανεδαφικά βήματα του αρχηγού της, το κατρακύλισμα του. Ανεπίκαιρες ιερές συμμαχίες, μεταγραφές τσόντες, προσκολλήσεις αποστατών φέρνουν αρνητικό αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο.
Σεις κ. Τσεχερίδη δεν πήρατε τουλάχιστον τίποτα από την επαγγελματική σας δραστηριότητα, από το ύφος και το ήθος, τις αξίες που διδαχθήκατε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι στον πολιτικό στίβο δεν ζητάμε ανταλλάγματα, προνόμια, αλλά κρινόμαστε και επιλεγόμαστε από τον λαό.
Σας ευχαριστώ γιατί με την αρνητική σας διαφήμιση δυναμώνετε περισσότερο τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Κατερίνη 31.05.2012
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
”Ανεξάρτητος Έλληνας”

πηγη:portalpierias.gr

Τραγικά τα οικονομικά τού Δήμου Δίου-Ολύμπου – Δεν ήρθε ούτε η τακτική επιχορήγηση! Παρών και ο υποψηφιος Βουλευτης με τούς Ανεξάρτητους Ελληνες Ευγένιος Παπαδόπουλος στη συνεδρίαση του Δ.Σ.



papadopoulos dion dimos Τραγικά τα οικονομικά τού Δήμου Δίου Ολύμπου   Δεν ήρθε ούτε η τακτική επιχορήγηση! Παρών και ο Ευγένιος Παπαδόπουλος στη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο δήμος Δίου-Ολύμπου σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αν. δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Η αναφορά του κ. Φαρμάκη έγινε μετά από τοποθετήσεις και αιτήματα δημοτικών συμβούλων για την πραγματοποίηση έργων και δράσεων σε διάφορες περιοχές του δήμου.
Ο ΑΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ. 
papadopoulos dion dimos 1 300x168 Τραγικά τα οικονομικά τού Δήμου Δίου Ολύμπου   Δεν ήρθε ούτε η τακτική επιχορήγηση! Παρών και ο Ευγένιος Παπαδόπουλος στη συνεδρίαση του Δ.Σ.Ο αν. δήμαρχος υπενθύμισε στο δημοτικό συμβούλιο ότι πρωτίστως λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης , λόγω του ότι σήμερα δεν υπάρχει εκλεγμένη κυβέρνηση για να πάρει πολιτικές και μείζονος σημασίας αποφάσεις αλλά και λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων που υπήρξαν ως προς πολιτικές δεσμεύσεις για εξασφάλιση χρημάτων και ρυθμίσεις χρεών, χρήματα δεν υπάρχουν. Έκανε λόγο για διαλυμένο κράτος και ανύπαρκτη δημόσια διοίκηση και τόνισε ότι ο δήμος δεν θα μπορεί σε λίγο να ανταποκρίνεται στις πιο βασικές του υποχρεώσεις και μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει σάλιο». Γι αυτό, ζήτησε από προμηθευτές του δήμου αλλά και από ανθρώπους στους οποίους ο νέος δήμος Δίου-Ολύμπου βρέθηκε να οφείλει χρήματα από προμήθειες προϊόντων, από παροχή υπηρεσιών αλλά και από την κατασκευή έργων, να μην κάνουν τον κόπο να έρχονται στον δήμο και να ζητούν τα χρήματά τους. Η καταβολή των χρημάτων τους θα γίνει, όπως ανέφερε, μόλις η Ελληνική Πολιτεία υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει στους δήμους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου ο κ. Γ.Φαρμάκης αναφέρεται στα οικονομικά του δήμου. Αυτό επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε φορά που πραγματοποιείται συνεδρίαση, ζητώντας μάλιστα από τους συμβούλους να μη ζητούν να γίνονται πράγματα που στη σημερινή οικονομική συγκυρία είναι ανέφικτα. Επίσης, εκείνο που επαναλαμβάνει είναι ότι ο δήμος Δίου-Ολύμπου, ο 9ος πιο υπερχρεωμένος δήμος της χώρας λόγω παλιότερων οφειλών από τους τρεις πρ. Καποδιστριακούς δήμους, θα μπορούσε να είχε κλείσει σήμερα λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί, επειδή η σημερινή διοίκηση κάνει αιματηρές οικονομίες και τον κρατά «με νύχια και με δόντια» ανοιχτό.
papadopoulos dion dimos 3 300x124 Τραγικά τα οικονομικά τού Δήμου Δίου Ολύμπου   Δεν ήρθε ούτε η τακτική επιχορήγηση! Παρών και ο Ευγένιος Παπαδόπουλος στη συνεδρίαση του Δ.Σ.Μάλιστα, στην τελευταία συνεδρίαση ανέφερε ότι ο δήμος δεν πρέπει να κλείσει παρά το ότι υπάρχει τρομερή οικονομική δυσπραγία αφού, όπως είπε, για παράδειγμα, ήρθε ο Ιούνιος και δεν έχει έρθει ακόμη στο δήμο η μηνιαία τακτική οικονομική επιχορήγηση του Μαΐου η οποία, ούτως ή άλλως, είναι πολύ μικρή σε σχέση με τις ανάγκες του. Για το θέμα της οικονομικής επιχορήγησης, σε προηγούμενη συνεδρίαση, είχε αναφέρει ότι ενώ ο δήμος θα έπρεπε να λαμβάνει κάθε μήνα πάνω από 500.000 ευρώ και ενώ μόνο η μισθοδοσία των υπαλλήλων είναι της τάξης των 220.000 ευρώ, τελικά έρχονται στο δήμο από 120 έως 130 χιλιάδες ευρώ, ανέφερε ο κ. Φαρμάκης. Εξείρε δε την εργατικότητα των λιγοστών υπαλλήλων του εργατοτεχνικού προσωπικού που με υπεράνθρωπες προσπάθειες κρατούν σε καλή κατάσταση το δήμο.
ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την έναρξη της συνεδρίασης ήταν παρών και ο βουλευτής του κόμματος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», Ευγένιος Παπαδόπουλος – Ολύμπιος. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Κωτούλης, αφού καλωσόρισε τον βουλευτή, τον κάλεσε να έρθει να καθίσει στο προεδρείο και να απευθύνει χαιρετισμό προς το δημοτικό συμβούλιο αλλά και προς τους παριστάμενους πολίτες.
Ο κ. Παπαδόπουλος αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ανέφερε, μεταξύ άλλων, την πρόθεσή του να στηρίξει τις προσπάθειες του δήμου προς το συμφέρον του τόπου. 
Από την πλευρά τους ο αν. δήμαρχος Γ.Φαρμάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Κωτούλης, επικεφαλής συνδυασμών αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι χαιρέτισαν την παρουσία του κ. Παπαδόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου και εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους για την πρόθεση του βουλευτή να είναι κοντά στις θετικές προσπάθειες που καταβάλλονται για την επιβίωση και ανόρθωση του τόπου.

πηγη:
http://portalpierias.gr

Βιντεακι της Deutsche Welle για τους Ανεξαρτητους Ελληνες.

Πάνος Καμμένος:Έτσι μας βλέπει η Γερμανική DW.......... Εμείς όμως..... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και πιό πολύ.......

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ Γ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιώργο Προβόπουλο είχε ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Πάνος Καμμένος.

 Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καθηγητής κ. Νότης Μαριάς, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας καθηγητής κ. Γεώργιος Βάμβουκας και τα στελέχη του στρατηγικού σχεδιασμού του Κινήματος.

 Μετά την συνάντηση ο κ. Πάνος Καμμένος δήλωσε:

 «Αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντηθήκαμε με τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος και τα στελέχη της Τραπέζης της Ελλάδος. Προέκυψαν πολύ σοβαρά θέματα.

 Πρώτον, καταρρίφθηκε πλήρως η τρομολαγνεία του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου ότι δήθεν υπάρχει μηχανισμός που μπορεί να ωθήσει την Ελλάδα έξω από το ευρώ ή στη δραχμή. Είναι απόλυτα ψευδές, όπως μας διαβεβαίωσε ο Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος, ότι μπορεί χωρίς τη θέληση της χώρας να εξέλθει του μηχανισμού του ευρώ η Ελλάδα.

 Δεύτερον, επιβεβαιώθηκε πλήρως ότι αντισυμβαλλόμενος για το κατοχικό αναγκαστικό δάνειο και τις αποζημιώσεις είναι το ελληνικό δημόσιο και όχι η Τράπεζα της Ελλάδος η οποία δεν μπορεί να έχει καμία αντίρρηση για το θέμα της διεκδικήσεως τους. Άρα το υπουργείο Οικονομικών ως το αρμόδιο υπουργείο που χειρίζεται την υπόθεση, έχει τη δυνατότητα ως αντισυμβαλλόμενος να απαιτήσει και να διεκδικήσει Γερμανικές αποζημιώσεις.

 Τρίτον, είναι σαφές ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δίνει στα πολιτικά κόμματα και στον Ελληνικό λαό την έκθεση της Black Rock για την κατάσταση των τραπεζών, το μετοχολόγιο και τις δανειακές συμβάσεις του EFSF τελικές και υπογεγραμμένες. Όμως μέχρι σήμερα το υπουργείο Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, αρνείτο ακόμη και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο να καταθέσει τις εκθέσεις προκειμένου να μην γνωρίζουν τα κόμματα και ο ελληνικός λαός τι ακριβώς συμβαίνει και να παίζουν τα παιχνίδια της τρομολαγνείας απέναντι στον Έλληνα πολίτη.

 Τέταρτον, ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, ο κ. Προβόπουλος, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία μας και εμένα προσωπικά, ότι για τη σχετική δικογραφία για τα CDS που εμπλέκεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Τράπεζα της Ελλάδος με δική του εντολή κατέθεσε στον εισαγγελέα κ. Κορέα, τους αντισυμβαλλόμενους που αγόρασαν τα CDS, υπόθεση που εμπλέκει τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού. Μπορεί δηλαδή πλέον η υπόθεση να μην μπει στο αρχείο, όπως ζητούσε ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ως διαμεσολαβών, αλλά να διερευνηθεί το ποιοι κέρδισαν και ποιοι πόνταραν για την πτώχευση της χώρας.

 Είναι σημαντικό λοιπόν να δούμε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί πλέον με δικαστική συνδρομή να αποκαλύψει εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο και οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μέχρι το τέλος θα αποκαλύπτουμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Ο Ελληνικός λαός, ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτε».

Πάνος Καμμένος - Καταρρίφθηκε η τρομολαγνεία


Καταρρίφθηκε η τρομολαγνεία Σαμαρά και Βενιζέλου για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Σύμπραξη Ροκφέλλερ – Ρότσιλντ. “Σκάει” η Ισπανία, στα ύψη τα CDS. Οι συλλογικές συμβάσεις περίπατο…

Και όλα αυτά με την Ελλάδα ως πυροκροτητή, την στιγμή που οι ένοχοι απολαμβάνουν επίγειους παραδείσους ατιμώρητοι. Αλήθεια, που είναι ο κύριος Παπανδρέου, ο κύριος Παπακωνσταντίνου, όλοι αυτοί οι περίεργοι που έγιναν υπουργοί σε μία νύχτα για να κάνουν αυτά που ούτε ο πιο επίορκος πολιτικός δεν θα τολμούσε;
Ήταν συνωμοσιολογία;

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Το κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κινήματος να δηλώσουν συμμετοχή σαν Εκλογικοί Aντιπρόσωποι – Επόπτες στις εκλογές της Κυριακής 17 Ιουνίου 2012 Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η αδιάβλητη διαδικασία. Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του ιστιακού τόπου του κινήματος στην Πιερία http://​anexartitoiellinespieria.blogsp​ot.com/

Ένα ερώτημα στον κο Σαμαρά: "Ο δραπέτης Καραβέλας και ο Γεωργίου της Siemens, ήταν οπαδοί της ΠΟΛΑΝ";

Στη φωτο: Χίκμαν (Siemens) - Καράβελας - Ντόμπεγκ - Γεωργίου 

Όταν ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Σκοπιανό και την σύμβαση του ΟΤΕ (είναι πια κοινό μυστικό και κανείς δεν μπορεί να το αρνείται, ακόμα και οι πιο ακραιφνείς της τότε Πολιτικής Άνοιξης,) ο νέος φορέας του μέλλοντος πρωθυπουργού, έπρεπε να επιβιώσει οικονομικά. Και αυτός και ο ίδιος ο πρόεδρος του που μετά την διάλυση του στα μέσα του 2000, ο κ.Σαμαράς ιδιώτευσε. Το πως επιβίωσε ανεπάγγελτος και χωρίς μισθό από το δημόσιο είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια, μέχρι τη στέψη του! 

Άνθρωποι που θυμούνται καλά τις ορμητικές ομιλίες αλλά και τις πυκνές συγκεντρώσεις της Πολιτικής Άνοιξης κατά την ίδρυσή της, ενθυμούνται ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που εγείρει μεγάλες αμφιβολίες αλλά και ερωτήματα. Στην πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της Πολιτικής Άνοιξης το 1994 ανάμεσα στους πολλούς και ενθουσιώδεις προσκεκλημένους στο Καλλιμάρμαρο ήταν και δύο πολύ γνωστά πρόσωπα που απασχόλησαν την επικαιρότητα με τις προφυλακίσεις και τα εντάλματα για την υπόθεση με το λάδωμα του πολιτικού κόσμου από την ΜΙΖ-ΕΝΣ: Ο Χρήστος Καραβέλας, γνωστός στη Siemens Ελλάς με το πλακατζίδικο παρατσούκλι «Taxis», λόγω του ότι γύριζε από τα ταξίδια του στη Γερμανία με τεράστιους λογαριασμούς από ταξί, και ο" έτερος κατηγορούμενος, Ηλίας Γεωργίου, εκ των βασικών παραγόντων που προετοίμασαν και έκλεισαν τις μεγάλες προγραμματικές συμφωνίες με τον ΟΤΕ καθ' όλη τη δεκαετία του 1990.

Μάλιστα όπως είχε γράψει το antinews.gr (για τα δύο πουλάκια) στους πολιτικούς εκείνης της περιόδου όλων των παρατάξεων πρέπει να αποδοθούν και οι πολιτικές ευθύνες για την λεηλασία των ελληνικών τηλεπικοινωνιών και του ΟΤΕ από την Siemens και την ΙΝΤΡΑΚΟΜ που ξεκίνησε από τότε που ο αείμνηστος Χ. Φλωράκης είπε στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ότι πρέπει να βοηθήσουν «το γιο του Πέτρου» (Η Siemens, ο Μητσοτάκης, ο Φλωράκης και «ο γιος του Πέτρου»).

Εαν συνυπολογιστούν όλα όσα έχει πει και ο Στέφανος Μάνος στο βίντεο που ακολουθεί για τον Κόκκαλη και τους ανθρώπους της Siemens που πήγαν στο γραφείο του και τον πίεζαν να μην προχωρήσει στον στρατηγικό επενδυτή για τον ΟΤΕ (για να πάρει τη δουλειά η Intracom, ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι Γερμανοί) δεν έχουν άδικο όσοι ρίχνουν βαριές σκιές στο ρόλο Σαμαρά εκείνη την περίοδο.

Κάποιοι το προχώρησαν πέρισσότερο. Δεν μας έφεραν όμως ποτέ αποδείξεις. Ότι όλα τα χρόνια της σιωπής, ο Αντώνης δεν ξέμεινε από "χορηγούς".


Σοκ από τους New York Times> Να πως η Τρόικα δολοφονεί την Ελλάδα!





ΝΕΑ ΥΟΡΚΗΤο πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times.
«Τη στιγμή που η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση είναι αβέβαιη, η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει δισεκατομμύρια ευρώ ως έκτακτη βοήθεια από μία αποκαλούμενη τρόικα δανειστών που επιβλέπει τη διάσωσή της. Αλλά σχεδόν καθόλου από αυτά τα χρήματα δεν πηγαίνουν στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πληρώσει για ζωτικές δημόσιες υπηρεσίες. Αντίθετα, διοχετεύονται κατευθείαν πίσω στη τσέπη της τρόικα» αναφέρει το άρθρο. Oπως επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα, καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει την Ελλάδα να αδυνατεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις επειδή οι δανειστές θα διακόψουν την παροχή βοήθειας προς αυτή, «το ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης των 130 δισ. ευρώ που υποτίθεται θα αγόραζε χρόνο για την Ελλάδα, εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο μόνο τους τόκους του χρέους της χώρας - ενώ η ελληνική οικονομία εξακολουθεί να πασχίζει». «Καθώς πληρώνουν τους εαυτούς τους, τα μέλη της τρόικα παρακρατούν παράλληλα άλλα κεφάλαια, τα οποία θα διατηρούσαν το ελληνικό κράτος σε λειτουργία» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Όπως εξηγεί στους New York Times ο Τόμας Μάγιερ, σύμβουλος της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη «η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών απέναντι στη τρόικα, αφού η τρόικα πληρώνει τον εαυτό της». Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται έναν σύμβουλο της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, είπε σχετικά με τη τρόικα: «Διασφάλισαν το ποσό για τις εσωτερικές δαπάνες να είναι τόσο μικρό, ώστε η Ελλάδα να υποχρεωθεί να αυξήσει δραματικά τα δικά της έσοδα». Πώς γίνεται αυτό; Μέσω της συνεχούς συσσώρευσης φορολογικών εσόδων σε μία διαλυμένη οικονομία. «Η κατάσταση μοιάζει παράλογη. Οι ευρωπαϊκές Αρχές δανείζουν χρήματα στην Ελλάδα ώστε η Ελλάδα να ξεπληρώνει τα λεφτά που δανείζεται από εκείνους» συνεχίζει το δημοσίευμα. «Στέλνεις τα χρήματα το αποκαλείς "δάνειο" - τα παίρνεις πίσω το αποκαλείς "τόκο"» σχολίασε ο Στέφαν Ντίο της UBS. «Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο οι κυβερνήσεις δεν χρεοκοπούν όπως οι επιχειρήσεις. Οι δανειστές δεν μπορούν να τις διαλύσουν, να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να πάρουν πίσω κάποια από τα χρήματά τους. Έτσι οι δανειστές έχουν κίνητρο να διασφαλίσουν ότι οι κυβερνήσεις θα συνεχίσουν να αποπληρώνουν τα χρέη τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι τους δανείζουν τα χρήματα» προσθέτει το δημοσίευμα και καταλήγει: «Μία λαϊκίστικη κυβέρνηση μπορεί να δελεαστεί να διακόψει την αποπληρωμή του χρέους, εκτός ευρωζώνης και χωρίς το βάρος των τόκων. Προκειμένου να βοηθήσει τους ηγέτες της Ελλάδας να αντισταθούν σε αυτό τον πειρασμό, η λογική της τρόικα, είναι να τους βοηθήσει να εξυπηρετήσουν το χρέος άμεσα».
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=460166&h1=true

Πάνος Καμμένος: ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Από fb Πάνου Καμμένου

Οι ντόπιοι υπάλληλοι των κερδοσκόπων συνεχίζουν να απειλούν τον Ελληνικό λαό.
Οι συγκυβερνήτες Βενιζέλος Σαμαράς εκβιάζουν συνταξιούχους για να ξανασυγκυβερνήσουν.


ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ακολουθεί αποκαλυπτικό άρθρο από Ν.Υ.Τ.

Ο Πάνος Καμμένος στο Extra3 30/5/2012


Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Απάντηση - Διόρθωση σε ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Απάντηση - Διόρθωση σε ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Ως πιστό φερέφωνο του αρχηγού σας... και συνεχίζοντας την παραπληροφόρηση που ο ίδιος επί χρόνια διδάσκει, ανακοινώσατε πως "Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής και στέλεχος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Νομό Πιερίας κος Τσεχερίδης Ευστάθιος, Συν/ρχης εν αποστρατεία, αποχωρεί από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και επανέρχεται στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας... "
Σας παρακαλούμε να στείλετε Δελτίο Τύπου εκ νέου διορθώνοντας.
Ο κύριος Τσεχερίδης ουδέποτε υπήρξε ούτε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ούτε καν στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Είναι σαν να προσπαθείτε να βγάλετε αθώο τον Ψωμιάδη την στιγμή που έχει καταδικαστεί.... Φυσικά στα λάθη είστε επηρρεπείς αν κρίνουμε από την πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. στην οποία ο κύριος Χριστογιάννης έμενε εκτός 6-άδας στο ψηφοδέλτιο....Ξέρετε αγαπητή ΝΟ.Δ.Ε. η ζωή και μάλιστα η πολιτική ζωή δεν είναι όπως την φαντάζεστε....
Ανακαλέστε λοιπόν διότι τις επιταγές που έχετε υποσχεθεί σε άλλους δε θα τις σφραγίσετε στις δικές μας
πλάτες.

Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πιερίας


Αφορα την ''αποχωρηση'' του κ.Τσεχεριδη απο τους Ανεξαρτητους Ελληνες.
περισσοτερα μπορειτε να δειτε και εδω :
http://portalpierias.gr/archives/7883

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ.

Αν καρκινοπαθείς χρειάζονται φάρμακα που δεν βρίσκουν βοηθάει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.Τηλέφωνα 210 5220954-5 και 210 5223914

Σήμερα 30/5 στις 22:30 ο πρόεδρος του κινήματος θα κάνει τηλεοπτική εμφάνιση στο Extra 3.

Σήμερα 30/5 στις 22:30 ο πρόεδρος του κινήματος θα κάνει τηλεοπτική εμφάνιση στο Extra 3.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ REUTERS ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Δελτίο τύπου 30/5/2012



 
 
 
 
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ REUTERS ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

«Μεταξύ Reuters και Λουκά Παπαδήμου είναι σαφές ότι μεγαλύτερη αξιοπιστία αποδίδουμε στο Ειδησεογραφικό Πρακτορείο με τη παγκόσμια αναγνώριση και εγκυρότητα.

Ο τέως Πρωθυπουργός επιδίδεται σε ανυπόγραφα έγγραφά του (non papers), ενώ οι δημοσιογράφοι του Reuters βάζουν πάντα τις υπογραφές τους σε ότι γράφουν.

Δηλαδή δεν δεχόμαστε την διάψευση του τέως πρωθυπουργού στην είδηση του Reuters που αποκαλύπτει ότι εκείνος ζήτησε επιτακτικά από τον κ Μπαρόζο να απειλήσει την Ελλάδα με έξοδο απο το Ευρώ για να αφυπνιστούν οι Έλληνες!

Λαγκάρντ, Παπαδήμος, Ταμβακάκης, Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος, ειναι συμπρωταγωνιστές στο θρίλερ της χώρας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούν τους πολίτες να διώξουν τον φόβο απο μέσα τους. Να εμπιστευτούν όσους αγωνίζονται και όχι όσους παραδίδονται».
 

Γενικός Διευθυντής του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες ο οικονομολόγος Ζώης Κολιός


Με απόφαση του Προέδρου του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνου Καμμένου, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του Κινήματος αναλαμβάνει ο οικονομολόγος – φοροτεχνικός Ζώης Κολιός.

Ο κ. Κολιός ασκούσε μέχρι πρότινος καθήκοντα Διευθυντή Οικονομικών του Κινήματος.

Ο Ζώης Κολιός:

Γεννήθηκε στην Άρτα το 1964 και μεγάλωσε στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Φιλιππιάδας το 1981.
Πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής ,με ειδίκευση στο Marketing και Managment ,στα διεθνή λογιστικά πρότυπα , στην Αναλυτική Λογιστική και στην Κοστολόγηση.

Αδειούχος Οικονομολογικού Επαγγέλματος και Λογιστής Φοροτεχνικός Α' τάξεως του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Επίσημος Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων με μεγάλη διδακτική εμπειρία ως καθηγητής Λογιστικής.

Εκλεγμένο μέλος στην Σ.Τ.Α. του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Μέλος της Επιστημονικής ομάδας "Σύνταξης πρότασης Φορολογικού Συστήματος" καθώς και της ομάδας "Προτάσεις πάταξης της Φοροδιαφυγής" και της ομάδας "επιμόρφωσης στελεχών του οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας".

Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ένωσης πτυχιούχων Οικονομικών σπουδών Ελλάδος.

ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΑΡΑ. ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ-BINTEAKI


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουν στη δημοσιότητα την συμπληρωματική πρόταση τους για την ανάκαμψη της αγοράς και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Προστίθεται στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σε συνέχεια της Δράσης υπ’ αριθ. 23 «Αποποινικοποίηση της Επιχειρηματικότητας».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Το κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κινήματος να δηλώσουν συμμετοχή σαν Εκλογικοί Aντιπρόσωποι – Επόπτες στις εκλογές της Κυριακής 17 Ιουνίου 2012 Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η αδιάβλητη διαδικασία. Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του ιστιακού τόπου του κινήματος στην Πιερία http://​anexartitoiellinespieria.blogsp​ot.com/

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Επιστολή Δημαρά στη Λαγκάρντ: «Έχετε έλλειψη Παιδείας και ήθους»!


ΠΡΟΣ
Αθήνα, 27 Μαΐου 2012
Κυρία Κριστίν Λαγκάρντ
Γενική Διευθύντρια IMF
Κυρία Λαγκάρντ
Με έκπληξη ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός ενημερώθηκε για τις δηλώσεις σας σχετικά με την χώρα μας.
Την ώρα πού η Κοινωνία μας αποσυντίθεται και οι Έλληνες αυτοκτονούν κυριολεκτικά, μπροστά στον τρόμο που δημιουργήσατε εσείς και οι συνεργάτες σας, τολμάτε με ανοίκειο ύφος και με εκφράσεις πού δείχνουν έλλειψη Παιδείας , αλλά και ήθους , να συγκρίνετε ανόμοιες καταστάσεις για τις οποίες, βέβαια, την ευθύνη φέρουν Διεθνείς Οργανισμοί όπως και το ΔΝΤ που έχουν, προ πολλού, ξεφύγει της αποστολής τους και έχουν καταλήξει πιστά σκυλάκια στα παιχνίδια των αγορών.

Κυρία Λαγκάρντ
Όπως ελπίζουμε να γνωρίζετε, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , του οποίου αυτή τη στιγμή ηγείστε....

ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!


Έχουμε μάθει ότι τα παιδιά για τη βρώμικη δουλειά απο τη Συγγρού έχουν σηκώσει τα μανίκια...Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα σε στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΛΑΟΣ που δεν εξελέγησαν άλλα πήραν πολλά ψηφαλάκια
και τους τάζουν θέσεις σε οργανισμούς του δημοσίου και κυβερνητικές καρέκλες αν προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία... Το θέμα είναι ότι κάποια πουλητάρια τσιμπάνε αφού δεν ξέρουν ότι οι γαλάζιοι αφισοκολητές υπόσχονται τα ίδια σε δεκάδες άλλους και υπογράφουν την πολιτική τους καταδίκη...Το γέλιο όμως είναι και με τα κομματόσκυλα της Συγγρού που είναι σίγουροι ότι στις 18 Ιουνίου θα είναι κυβέρνηση...Κανονίζουν όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός όχι χωρίς τον ξενοδόχο αλλά χωρίς τους ψηφοφόρους... Το ΦΟΥΜΟ έρχεται και θα τους κάνει...ΑΡΑΠΑΔΕΣ!!!

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σχετικά με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η UNICEF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η UNICEF, το Γραφείο Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Δεκατρία εκατομμύρια παιδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση στερούνται βασικών αγαθών για την ανάπτυξή τους, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της UNICEF. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 21η θέση αυτού του καταλόγου με τις 29 χώρες.
Δεν υπάρχει τρανότερη απόδειξη ότι, η ευρωπαϊκή πολιτική λιτότητας που επέβαλλε η κυρία Μέρκελ και ακολουθούν πιστά στη χώρα μας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι καταστροφική.
Όχι μόνον, οδηγεί στην εξαθλίωση τους Λαούς, αλλά στερεί από τις επόμενες γενιές τα όνειρα, τις ελπίδες, τη διάθεση για ζωή και δημιουργία.
Είναι καθήκον μας, να προστατεύσουμε και να απαλλάξουμε τα παιδιά μας από το ζοφερό μέλλον, το οποίο άλλοι επέλεξαν γι’αυτά.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ



Σήμερα ο Ελληνισμός πενθεί για την επέτειο της άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Το 1453 πέντε χιλιάδες Έλληνες, μαζί με δυο χιλιάδες μισθοφόρους αντιστάθηκαν απέναντι σε εκατόν πενήντα χιλιάδες Οθωμανούς πολιορκητές που παρέταξε ο Μωάμεθ, μαζί με τετρακόσια πλοία και βαρύ πυροβολικό. Αγωνίστηκαν για παραπάνω από ενάμισι μήνα, μην έχοντας τρόφιμα, νερό, πολεμοφόδια και βοήθεια από πουθενά και τελικά έπεσαν, μόνο αφότου κατόρθωσαν οι Οθωμανοί να περάσουν μέσα στον Κεράτιο Κόλπο, σφίγγοντας πλέον τον κλοιό της πολιορκίας από στεριά και από θάλασσα.

Ακόμη και σε μία τέτοια τραγική εξέλιξη, που κόστισε στη συνέχεια στο λαό μας τέσσερις αιώνες σκλαβιάς, οι Έλληνες στάθηκαν όρθιοι και με πρώτο μαχητή στα τείχη τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, δίδαξαν την ιδέα της αντίστασης για την ελευθερία, καθώς και τι σημαίνει ανδρεία.

Οι Οθωμανοί βρήκαν και χτύπησαν μία Αυτοκρατορία συρρικνωμένη και αποδεκατισμένη από τις ίντριγκες του πολιτικού παρασκηνίου, τις αδελφοφάγες έριδες, τα στρατηγικής σημασίας λάθη σε μακροχρόνιες συνοριακές διενέξεις, το δεσποτισμό τοπικών αξιωματούχων, αλλά και από την αμεριμνησία και την αναλγησία της καθολικής Ευρώπης, η οποία δεν δεχόταν να συνδράμει στρατιωτικά στην προσπάθεια, αν δεν επέβαλλε τους δικούς της όρους, ως προς την ένωση των δύο εκκλησιών. Κατάφεραν να πατήσουν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ουδέποτε επέτυχαν να καθυποτάξουν την ελληνική ψυχή και το πνεύμα της ορθόδοξης πίστης.

Η Κωνσταντινούπολη δεν έχει υπάρξει μονάχα η πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Θεωρείται και πράγματι είναι, το ιστορικό κέντρο αναφοράς ολόκληρου του Έθνους μας και ταυτόχρονα, η καρδιά της Οικουμενικής Ορθοδοξίας.

Οι συνεχείς, ανηλεείς διώξεις των Τούρκων σε βάρος του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης που συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν εντός του δεύτερου μισού του -«πολιτισμένου» κατά τ΄άλλα- εικοστού αιώνα, καθώς και η έντονη πίεση που δέχεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο άλλοτε από το τουρκικό κράτος και άλλοτε από το παρακράτος, δεν είναι ικανά να ξεριζώσουν Ελλάδα και Ορθοδοξία από την ιστορική Κωνσταντινούπολη.

Το τραγικό γεγονός της άλωσης μας διδάσκει ακόμη ότι η αλαζονία, η ιδιοτέλεια, η διχόνοια και η ασυνεννοησία ανάμεσα στους Έλληνες πάντοτε επιφέρουν τα χειρότερα δεινά, ειδικότερα δε όταν βρισκόμασταν ενώπιον εθνικών κινδύνων.

Σήμερα, ως χώρα και ως λαός υφιστάμεθα μία πρωτοφανή επίθεση στραγγαλισμού από συγκροτημένα συμφέροντα και μηχανισμούς ξένων οικονομικοπολιτικών κέντρων.

Με απλά λόγια, η Ελλάδα και οι Έλληνες βρισκόμαστε μέσα στη θηλιά μίας σχεδιασμένης οικονομικής υποδούλωσης.

Την ίδια ώρα, ενώ η ελληνική επικράτεια και ιδίως τα μεγάλα αστικά μας κέντρα κυριεύονται από ανεξέλεγκτες μάζες παράνομων μεταναστών, ο ελληνικός πληθυσμός υποφέροντας από ανεργία, φτώχεια και ανέχεια, οδηγείται στην αναγκαστική επιλογή της υπογεννητικότητας και της περαιτέρω συρρίκνωσής του.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η εξ ανατολών απειλή παραμένει ζωντανή και παραμονεύει, στον κατάλληλο χρόνο, να ξεδιπλώσει τα επεκτακτικά της σχέδια σε βάρος μας της Πατρίδας μας, μέρος των οποίων ήδη εξυπηρετείται από την προκλητικά εμφανή δράση του γνωστού προξενείου της Κομοτηνής.

Καλούμαστε μόνοι μας να σφαλίσουμε τις διάφορες κερκόπορτες. Εφόσον, η πίστη μας και το γένος μας επέζησαν της τραγωδίας της άλωσης, αλλά και των άλλων μεγάλων ιστορικών τραυμάτων που υπέστη ο εθνικός μας κορμός από την εθνική απελευθέρωση και πέρα, είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε και τώρα.

Με ενότητα και με αποφασιστικότητα, μπορούμε.

Αυτό είναι και το μήνυμα που απευθύνει το Κίνημα των Ανεξαττήτων Ελλήνων με αφορμή την σημερινή επέτειο: Μήνυμα, για ενότητα και αποφασιστικότητα.

Παΐσιος: Θα την πάρουμε πίσω την Πόλη (video)

Ο αγιασμένος Γέροντας Παΐσιος, που κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994, άφησε πίσω του μια τεράστια πνευματική και εθνική κληρονομιά και παρακαταθήκη! Ειδικότερα για τα Εθνικά Θέματα, παραθέτουμε το Βίντεο-Αφιέρωμα, με πηγές τις συγκλονιστικές «Μαρτυρίες Προσκυνητών» στο ομώνυμο βιβλίο με κύριο τίτλο «ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924-1994″, Ν. Ζουρνατζόγλου. Οι προφητείες του Γέροντα είναι αποκαλυπτικές και μας δείχνουν τι πρέπει να κάνουμε και τι να περιμένουμε! Αιγαίο-Εξαμίλια-Τουρκία-Κωνσταντινούπολη- Πόλεμοι- Αγια-Σοφιά! Δείτε το μέλλον, σήμερα!



πηγη:prionokordela.gr

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Τέρενς Κουίκ - Οι αιγαιοπελαγίτες με το ισχυρό αισθητήριο θα κάνουν τα πάντα για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας

Από τη λαϊκή αγορά - για πρώτη αποτύπωση της κοινής γνώμης – ξεκίνησε περιοδεία το Σαββατοκύριακο, η Βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Ιατρίδη, η οποία, με τους υπόλοιπους υποψήφιους του νομού και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, συνόδευσαν τον Εκπρόσωπο του Κινήματος – Α΄ Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουϊκ, στη διήμερη επίσκεψή του στο νησί της Ρόδου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης πανελλαδικής περιοδείας.
Η κ. Ιατρίδη και ο κ. Κουίκ, συνομίλησαν με παραγωγούς και εμπόρους, αλλά και με τους παρευρισκόμενους πολίτες, εισπράττοντας σε μεγάλο βαθμό την απόγνωση της αγοράς. Οι ίδιοι, απαντώντας στους έντονους προβληματισμούς, μετέφεραν με τη σειρά τους στους απελπισμένους επιχειρηματίες τη μοναδική ελπίδα, προκειμένου να αλλάξει το σκηνικό της ύφεση: το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η περιοδεία συνεχίστηκε την ίδια ημέρα με επισκέψεις στα χωριά Παραδείσι, Καλυθιές, Αφάντου, Αρχάγγελο και την επόμενη στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, Κρεμαστή, Παστίδα, Μαριτσά, όπου επίσης συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με ντόπιους επιχειρηματίες και πολίτες.
Εντύπωση, προκάλεσε η εγκάρδια υποδοχή του κόσμου, που επιβεβαίωνε κάθε στιγμή, ότι η κ. Ιατρίδη ήταν η μοναδική βουλευτής, με την οποία μπορούσαν να συνομιλήσουν με ειλικρίνεια και κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, αφού τόλμησε – παρά το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος – να υπερασπιστεί την αντιμνημονιακή επιταγή των συμπατριωτών της.
«Θα ακολουθήσω και θα εφαρμόσω πιστά, αυτό που ο Πρόεδρος του Κινήματός μας Πάνος Καμμένος δήλωσε κατά την επίσκεψή του στα Δωδεκάνησα: δεν θα προδώσω ΠΟΤΕ αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους! »
Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας και λίγο πριν την αποχώρησή του, ο Εκπρόσωπος του Κινήματος – Α΄ Βουλευτής Επικρατείας κ. Κουίκ, εξέφρασε στην κ. Ιατρίδη την ικανοποίησή του, από τον ενθουσιασμό των πολιτών που συνάντησε στα χωριά της Ρόδου, δηλώνοντας ότι, όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στον τόπο αυτό, η αγάπη του κόσμου προς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι έκδηλη και η υποστήριξη ακόμα πιο θερμή. «Οι αιγαιοπελαγίτες, έχοντας ισχυρό αισθητήριο, ξέρουν πως πρέπει να συμπεριφερθούν και είμαι σίγουρος πως θα για να φέρουμε πίσω την Ελλάδα μας» τόνισε ο ίδιος.

O ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΤ

Σήμερα στη ΝΕΤ.

Τα ΜΜΕ μας αποφεύγουν ξαναπαίρνουμε τήν επικοινωνία στα χέρια μας.....
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ



 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουν στη δημοσιότητα την συμπληρωματική πρόταση τους για την ανάκαμψη της αγοράς και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

 Προστίθεται στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σε συνέχεια της Δράσης υπ’ αριθ. 23 «Αποποινικοποίηση της Επιχειρηματικότητας».
 ---------------------------------------------------------------------------------------
 ΕΙΣΑΓΩΓΗ :
 Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
 Η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων μικρομεσαίων επιχειρηματιών είναι σήμερα τραγική.
 Υπάρχουν χιλιάδες πλέον άνθρωποι που χρωστούν τουλάχιστον 2-5 δόσεις ΦΠΑ, 5-10 μήνες εισφορές στο ΙΚΑ , φορολογία εισοδήματος , άλλους προσωρινούς φόρους όπως ΦΜΥ, άπειρες δόσεις στον ασφαλιστικό τους φορέα ΟΑΕΕ καθώς και άλλα βεβαιωμένα ποσά σε Δημόσια Ταμεία κλπ.
 Ανήμποροι πλέον να αντιδράσουν, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και της αδυναμίας ανεύρεσης χρηματοδότησης, παραμένουν τις περισσότερες φορές χωρίς να μπορούν να θεωρήσουν βιβλία και στοιχεία, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στην αναζήτηση τιμολογίων εξυπηρέτησης από συγγενείς και φίλους που μπορούν να εκδώσουν στοιχεία ΚΒΣ ή μηχανεύονται παράνομους τρόπους και μεθοδεύσεις προκειμένου να προμηθευτούν και να εκδώσουν φορολογικά στοιχεία.
 Πράγματι, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης σημειώνεται δραματική αύξηση των περιπτώσεων έκδοσης και χρήσης Πλαστών & Εικονικών Στοιχείων και Τιμολογίων, που ανέρχεται μέχρι το 1.500%.
 Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να συσσωρεύουν χρέη τα οποία αδυνατούν να εξυπηρετήσουν, ενώ συντηρούνται σε λειτουργία φυτοζωώντας και περιμένοντας τη στιγμή που θα φτάσει στην πόρτα τους ο έλεγχος κάποιας Υπηρεσίας, η οποία θα εντοπίσει τις παραβάσεις και θα επισφραγίσει την οριστική αποχώρησή τους από την αγορά, η οποία ταυτόχρονα συνοδεύεται και από βαριές ποινικές κυρώσεις.

 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Τα μέτρα που λαμβάνονται σήμερα είναι μια ατελείωτη και ατελέσφορη σειρά διώξεων από 15 τουλάχιστον φορείς, που διαγωνίζονται στην καταδίωξη του μικρομεσαίου επιχειρηματία.
 Η πράξη όμως τελικά απέδειξε ότι, μετά από χρόνια ατελέσφορων διώξεων, όλα τα ανωτέρω μέτρα είναι τελικά χωρίς κανένα ουσιώδες οικονομικό αποτέλεσμα, αφού οι μικρομεσαίες αυτές επιχειρήσεις έχουν πλέον μηδενική φοροδοτική ικανότητα.
 Τα δε πρόστιμα και οι προσαυξήσεις όλων αυτών των περιπτώσεων, καθιστούν ακόμη δυσχερέστερη και πιο αδύνατη την έστω και κατά κάποιο τρόπο εξυπηρέτηση των τεραστίων αυτών ποσών που συσσωρεύονται.
 Τέλος, ακόμη και στις περιπτώσεις των ρυθμίσεων, το ύψος των δόσεων και των προκαταβολών που ζητούνται για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι τέτοιο που τελικά το Ελληνικό Δημόσιο δεν εισπράττει τίποτε.

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ
 Η οικονομική κατάρρευση κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης συμπαρασύρει μαζί της και μια πλειάδα ομοίων και συναφών επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα την πρόκληση του φαινόμενου «ντόμινο» που είναι πλέον γνωστό και στην Ελληνική αγορά.
 Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι η δημιουργία μιας στρατιάς υπερχρεωμένων μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επιχειρήσεων που είναι έτοιμες να κλείσουν (με το 80% σήμερα να έχει ήδη κλείσει) και μιας σωρείας ξενοίκιαστων καταστημάτων και γραφείων σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της χώρας μας, ακόμη και στους κεντρικότερους.
 Το τραγικότερο δε όλων είναι ότι οι συγκεκριμένοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες έχουν βιώσει την ποινικοποίηση του επιχειρείν και της επιχειρηματικής αποτυχίας πρώτα στον εαυτό τους, στη συνέχεια στη σύζυγο και τέλος στα παιδιά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στρατιές ολόκληρων οικογενειών στα πρόθυρα της πλήρους οικονομικής κατάρρευσης και της ηθικής απαξίωσης.
 Και όλα αυτά ενώ οι φυλακές της χώρας μας έχουν ήδη πληρότητα 130% και δεν έχουν την δυνατότητα να «φιλοξενήσουν» και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που βρέθηκαν στην ατυχή συγκυρία του επιχειρείν μέσα στην κορύφωση της οικονομικής κρίσης.

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
 Κανείς από τους ανωτέρω μικρομεσαίους επιχειρηματίες δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, ενώ ταυτόχρονα όλοι τους απειλούνται με βαριές ποινικές διώξεις που επισύρουν πλέον ποινές πολυετούς φυλάκισης ή ακόμη και κάθειρξης.
 Οι οικονομικές τους δραστηριότητες διακόπτονται βίαια, ενώ καθίσταται αδύνατη η οποιαδήποτε επαναδραστηριοποίηση τους στο μέλλον.
 Ταυτόχρονα, η κοινωνική τους αποπομπή και απαξίωσή, τους οδηγεί μαθηματικά σε βαριές μελαγχολικές καταστάσεις και σε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να δίνουν με οδυνηρό τρόπο τέλος στη ζωή τους (τα στοιχεία των 2.500 αυτοκτονιών είναι πρωτόγνωρα για την χώρα μας).

 ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
 Κανείς, αφού στο τέλος όλοι ζημιώνονται.
 Κατ’ αρχήν το Ελληνικό Δημόσιο, που χάνει τη δυνατότητα είσπραξης έστω και μέρους των οφειλομένων φόρων και εισφορών , αλλά πάνω από όλα χάνει άξιες παραγωγικές μονάδες που θα μπορούσαν να παράγουν και να δημιουργούν νέα φορολογητέα ύλη και έσοδα.
 Στη συνέχεια ζημιώνονται οι ίδιοι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, αφού οδηγούνται σε άτακτες χρεωκοπίες, με όλες τις συνέπειες που ακολουθούν.
 Ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις μετακομίζουν στα Βαλκάνια, προκειμένου να επωφεληθούν από τα ανταγωνιστικότερα φορολογικά συστήματα και το φιλικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον.
 Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι τα επίσημα στοιχεία της ανεργίας να ξεπερνούν πλέον το 25%, με τα πραγματικά στοιχεία να ξεπερνούν ακόμη και το 35%, αν λάβουμε υπ όψιν μας και τους άνεργους Ελεύθερους Επαγγελματίες και τους Επιτηδευματίες που δεν εγγράφονται στον ΟΑΕΔ και ως εκ τούτου δεν προσμετρώνται ως άνεργοι από την ΕΛΣΤΑΤ.
 Επιπλέον, η παραοικονομία γιγαντώνεται και η φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή κορυφώνονται.
 Όταν πχ κάποιος χρωστά σήμερα 85.000 ευρώ ΦΠΑ, ακόμη και να μπορεί να πληρώσει τον ΦΠΑ του επόμενου και του μεθεπόμενου μήνα, δεν θα το πράξει, αφού οι συνέπειες και οι διώξεις θα είναι οι ίδιες.

 Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
 Η πρόταση αυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξασφαλίζει ένα πραγματικό κίνητρο για την επανεκκίνηση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και, ειδικότερα, για την αναβίωση της Μικρομεσαίας Ελληνικής Επιχείρησης, η οποία είναι το μεγαλύτερο θύμα της οικονομικής κρίσης, αφού ο άνεργος επιχειρηματίας δεν έχει δικαίωμα ούτε ακόμη στο Επίδομα Ανεργίας.
 Απαραίτητη προϋπόθεση εφαρμογής της συγκεκριμένης αυτής πρότασης είναι η έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο, η αυτοδιάθεση και η Εθνική Κυριαρχία επί της Οικονομικής Πολιτικής και του Προϋπολογισμού.
 Η εφαρμογή της πρότασης πραγματοποιείται με τη δημιουργία ενός ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ο οποίος θα τηρείται στη Νέα Ελληνική Τράπεζα Επενδύσεων, υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδας.
 Στον λογαριασμό αυτό θα πιστωθούν όλες οι ανωτέρω οφειλές των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων κάθε νομικής μορφής, με ετήσιο κύκλο εργασιών μέχρι 3.000.000 ευρώ και , ειδικότερα :
 1. ΦΠΑ , ΦΜΥ και Φορολογία Εισοδήματος και λοιπών βεβαιωμένων ποσών στα Δημόσια Ταμεία.
 2. Εισφορών ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και λοιπών ασφαλιστικών ταμείων
 3. Άλλες πηγές (Τελωνεία, κλπ.)
 Όλοι οι λογαριασμοί θα τηρούνται υποχρεωτικά με κωδικό εσόδου, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η διαπίστωση της πηγής.
 Ειδικότερα, στο λογαριασμό αυτό θα τα ποσά θα καταχωρούνται μόνον ως προς το αρχικό βεβαιωμένο κεφάλαιο, με ετήσια προσαύξηση μέχρι 8%, μη δυνάμενο το συνολικό ανώτατο όριο προσαύξησης να υπερβαίνει το ανώτατο όριο του 50% του αρχικού βεβαιωμένου κεφαλαίου.
 Δηλαδή π.χ. ένα αρχικό κεφάλαιο που αφορά σε μη απόδοση ΦΜΥ 15.000 ευρώ κατά το έτος 2003 και βεβαιώθηκε με πρόστιμο εις το τριπλάσιο, οι προσαυξήσεις του μέχρι σήμερα το έχουν οδηγήσει στο εξωπραγματικό ποσό των 135.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την παρούσα πρότασή μας, αυτό θα βεβαιωθεί με το ποσό 15.000 + 7.500 = 22.500 ευρώ και μόνον αυτό.
 Στην περίπτωση δε που ο ίδιος επιχειρηματίας οφείλει συμπληρωματικά και καθυστερούμενες δόσεις ΦΠΑ 25.000 ευρώ, εισφορές ΙΚΑ 12.000 ευρώ, ΟΑΕΕ 6.000 ευρώ και διάφορα άλλα ποσά βεβαιωμένα στο Δημόσιο Ταμείο ύψους 10.000 ευρώ, δηλαδή ένα συνολικό ποσό π.χ. 70.000 ευρώ, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τον Κώδικα Εσόδων, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι σήμερα τελειωμένος και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια εκτός αγοράς, οδεύοντας ολοταχώς προς τη φυλακή.
 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προτείνουμε :
 1. Μεταφορά, κατόπιν αιτήσεως του επιχειρηματία, του συνόλου των ανωτέρω ποσών στον Εθνικό Λογαριασμό.
 2. Αυτόματη αναστολή όλων των ποινικών διώξεων και διοικητικών κυρώσεων.
 3. Ρύθμιση του συνόλου των ανωτέρω ποσών, χωρίς προκαταβολή, με τον εξής αριθμό δόσεων :
 Μέχρι 100.000 ευρώ, 100 δόσεις
 101.000 - 300.000 ευρώ, 150 δόσεις
 301.000 - 3.000.000 ευρώ, 240 δόσεις,
 μη δυνάμενη η κάθε δόση να είναι μικρότερη των 150 ευρώ.
 4. Εφόσον οι οφειλέτες κατέχουν ακίνητη περιουσία, εκτός της πρώτης κατοικίας τους, αυτή θα προσημειώνεται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
 5. Εφόσον οι συγκεκριμένοι οφειλέτες έχουν λάβει επιχειρηματικά δάνεια, αυτά θα κουρεύονται κατά το 50% του υπολοίπου τους κατά την ημερομηνία υποβολής της αιτήσεως για την ένταξη στον Εθνικό Λογαριασμό, ενώ, ταυτόχρονα, θα αναστέλλεται και η πληρωμή των δόσεων των δανείων για 2 έτη.
 6. Εξασφαλίζεται η πλήρης και ολοσχερής αναγνώριση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων και των ενσήμων των εργαζομένων στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και παραμένει σε πλήρη ισχύ η ασφάλισή τους.
 7. Εξασφαλίζεται η αναστολή της εγγραφής στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. ή στο Κεντροποιημένο Αρχείο Πιστοληπτικής Αξιολόγησης της Τράπεζας της Ελλάδος, μετά την κατάργηση της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε., καθ’ όλο το διάστημα της εξυπηρέτησης του χρέους.
 8. Εξασφαλίζεται η άμεση έκδοση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας της επιχείρησης και των φορέων αυτής, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της.
 9. Η ρύθμιση θα είναι μοναδική για κάθε επιχείρηση και θα χάνεται εφόσον δεν πληρωθούν 3 συνεχόμενες δόσεις.
 Σε περίπτωση απώλειας της ρύθμισης, θα επανέρχονται αυτόματα όλες οι κυρώσεις που προβλέπονται από τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, ενώ η επιχείρηση θα κηρύσσεται άμεσα μη λειτουργική και θα σφραγίζεται εντός διαστήματος 05 εργάσιμων ημερών.

 Η πρόταση αυτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι προϊόν της δημόσιας διαβούλευσης με τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας και αφορά ένα πλήθος τουλάχιστον 2.000.000 Ελλήνων μικρομεσαίων επιχειρηματιών, ενεργών και μη.

ShareThis