Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η νεολαια Ανεξαρτητων Ελληνων στη Νεα Σµυρνη για την στηριξη της πολυτεκνης οικογενειας



Picture
Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνεχίζει τη δράση στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας  «Δίπλα σας όλο τον χρόνο» στην Αττική. Το Σάββατο 23/03/2013 η ομάδα εθελοντισμού και δράσεων, υπό την ευθύνη της Ευδοκίας Παπαγγέλου, θα βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη (super market Βερόπουλος – στάση τραμ Ευαγγελικής Σχολής) ενημερώνοντας τον κόσμο για την ανάγκη προσφοράς στον συνάνθρωπο, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε στη χώρα.

Η προσπάθεια αυτή στοχεύει στο να συγκεντρωθεί, για άλλη μια φορά, ένας μεγάλος αριθμός ειδών πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση πολύτεκνες οικογένειες που ζουν στην ανέχεια, εξ αιτίας των πολιτικών αποφάσεων του Πρωθυπουργού της Ανάπτυξης που διέπονται από την καταστροφική μνημονιακή λογική.

Η προσπάθεια της νέας τάξης πραγμάτων και των εντολοδόχων της να εξαθλιώσουν τον Έλληνα θα μας βρει ενωμένους απέναντί τους τόσο με πολιτικές παρεμβάσεις όσο και με κοινωνικό έργο.  Όσο η ανταπόκριση του κόσμου παραμένει μεγάλη σε τέτοιες προσπάθειες, τόσο μεγαλώνει η ελπίδα ότι έρχεται η ανατροπή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis