Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ



«Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ Ή ΓΚΕΣΤΑΠΟ Ή ΕΠΟΧΗΣ ΣΙΚΑΓΟΥ. ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;»


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του επίβλεψη τα νησιά του Β. Αιγαίου, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί για το οριστικό κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Καλλονής Λέσβου:
«Απίστευτη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε σήμερα στην Καλλονή της Λέσβου για να κλείσει η εκεί Δ.Ο.Υ. και να μεταφερθεί στη Μυτιλήνη.
Οι αυτόπτες μάρτυρες την περιγράφουν σαν να έβλεπαν ή κινηματογραφική ταινία με Γκεστάπο ή κινηματογραφική ταινία την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο Σικάγο.
Η ΕΛΑΣ κουβάλησε τα ξημερώματα από το σπίτι τους τη Διευθύντρια και την Ταμία της Δ.Ο.Υ, μαζί με έναν ιδιώτη, προκειμένου να ξηλώσει τους υπολογιστές. Και όλα αυτά υπό την επιτήρηση τουλάχιστον…20 αστυνομικών (!) και ικανού αριθμού περιπολικών αυτοκινήτων.
Το θέμα δεν είναι απλά αν έκλεισε η Δ.Ο.Υ. σε ένα κομβικό για το νησί της Λέσβου σημείο. Έτσι κι αλλιώς ο κάθε Έλληνας έχει καταλάβει ότι αυτή η μνημονιακή συγκυβέρνηση θα εκτελέσει εις το ακέραιο το «συμβόλαιο» που έχει υπογράψει με την τρόικα των τοκογλύφων και μαζί το συμβόλαιο θανάτου της Ελληνικής Περιφέρειας.
Το επιπλέον ζήτημα είναι ότι εκείνοι που κόπτονται και ράπτονται υπέρ της Δημοκρατίας, όπως το αριστερό κόμμα του κ. Φώτη Κουβέλη και το πάλαι ποτέ Σοσιαλιστικό κόμμα του λαού, του οποίου ηγείται τώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατ’ εξακολούθηση συνυπογράφουν την εμπέδωση του απόλυτου αστυνομοκρατούμενου κράτους.
Άραγε οι Βουλευτές της Λέσβου που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, όπως και οι Πολιτευτές όπως και τα μέλη της εκεί ΝΟΔΕ, τι δικαιολογία βρίσκουν για αυτή την βίαιη απαξίωση μεγάλων πόλεων του νομού τους; Τι δικαιολογίες έχουν να πουν στους ψηφοφόρους που τους πίστεψαν και τους παρέσυραν να τους ψηφίσουν;»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis