Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ



«ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΥΦΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ»


Μετά από κινητοποίηση που κάλεσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ο Βουλευτής Ημαθίας και Τομεάρχης Αγροτικών Θεμάτων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Γιοβανόπουλος, συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη, παρόντος και του Δημάρχου της πόλης, με αντικείμενο το καυτό θέμα της απρονόητης κατάργησης του ΙΚΑ Αλεξανδρείας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Κώστας Γιοβανόπουλος δήλωσε:

«Το ΙΚΑ Αλεξανδρείας εξυπηρετεί περί τους 50.000 Ημαθιώτες της περιοχής και ασφαλισμένους των πέριξ νομών (Χαλκηδόνα, Κουφάλια, Αιγίνιο κ.ο.κ.).

Κατέχει υψηλότατο συντελεστή παραγωγικότητας, πέτυχε απομειωμένα λειτουργικά έξοδα, μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε συνταξιοδοτικό σταθμό, είναι δε από τις τελευταίες δημόσιες υπηρεσίες στην πόλη, πριν οι αναχρονιστικοί κεντρικοί σχεδιασμοί τη μετατρέψουν σε κοινωνικό κουφάρι.

Οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν κλιμακούμενες, θα συνδράμω ανυποχώρητα στη σύγκρουση με όσους μας επιτίθενται.

Με την ευκαιρία ας διατρανωθεί ότι το ανήκουστο δίλημμα του τύπου «καταργείται ένα από τα δύο, ή το ΙΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ή το ΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» το επιστρέφω στους βλακώδεις σχεδιασμούς των γραφειοκρατών των Αθηνών.

Δεν θα έρθουν δύο χειμαζόμενες πόλεις σε καμία ρήξη επειδή η αδιαφορία και η ανικανότητα των διοικούντων βασιλεύει. Οι πολίτες δεν θα αλληλοεξεγερθούν επειδή κάποιοι αγνοούν τη βασική αριθμητική: τρεις πόλεις στην Ημαθία, τρία ΙΚΑ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis