Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Στην σημερινή συνεδρίαση της Π.Γ. του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ με θέμα την λίστα λαγκάρντ και πιθανές ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων προέκυψαν τα παρακάτω ερωτήματα:
1)  Είναι αλήθεια κ. Παπακωνσταντίνου ότι δηλώσατε εσείς τα εξής αλησμόνητα στην επιτροπή της βουλής «Δεν ξέρω που είναι το αρχικό CD που μας έστειλαν οι Γάλλοι!» «Το αρχικό αρχείο με την συνοδευτική επιστολή το έδωσα για φύλαξη στο γραφείο μου. Δεν ξέρω που είναι. Δυστυχώς δεν ξέρω που είναι σήμερα»

2) Είναι αλήθεια κ.Παπακωνσταντίνου ότι αλλιώσατε την περιβόητη λίστα και για αυτό τον λόγο σας διέγραψαν απο το ΠΑΣΟΚ; Η....Υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός;

3) Είναι αλήθεια ότι ο τ.πρωθυπουργός  κ.Γ.Παπανδρέου γνώριζε για την λίστα Λαγκάρντ;

4) Eίναι αλήθεια ότι από το 2011 ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ.Βενιζέλος γνώριζε για την λίστα Λαγκαρντ...Και την υπεξαίρεσε επί μήνες;

Τέρμα οι δολοπλοκίες και τα ψέματα!!!
Η μνήμη των 3500 ΕΛΛΗΝΩΝ που αυτοκτόνησαν είναι μεγάλη!
Η τιμωρία των δοσίλογων πολιτικών θα είναι μεγαλύτερη!
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ως γνήσιο κίνημα της πλατείας που μετεξελίχθηκε σε κόμμα παραμένει πιστό στην ιδρυτική του διακήρυξη , σέβεται απόλυτα το σύνταγμα και την κοινοβουλευτική δημοκρατία, τους νόμους του κράτους και την νομοθεσία που διέπει την λειτουργία και την δράση των πολιτικών κομμάτων και  υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Όμως θα πάμε ένα βήμα παραπάνω:θα ζητήσουμε την αλλαγή του Συντάγματος και την δήμευση της περιούσιας μέχρι γ΄ βαθμού συγγένειας για ορισμένες κατηγορίες πολιτικών που αποδεδειγμένα  με την στάση τους και τις ενέργειες  τους  αντιβαίνουν την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis