Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

Δελτίο τύπου 13/7/2012





 
«Σε μια προσπάθεια εύρεσης χρημάτων και ενίσχυσης της ρευστότητας της η ΔΕΗ γνωστοποίησε τα κοστολογικά της στοιχεία στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και εκείνη με την σειρά της αναμένεται να γνωμοδοτήσει στην κυβέρνηση  πιθανή αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ έως και 30% λόγω κυρίως των ευθυνών της κακοδιαχείρισης των Διοικήσεων.
 
Με μια επιβάρυνση, ήδη από το 2011, στα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 19% σε συνδυασμό με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και την επιβολή φόρων, μια αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ θα αποτελούσε ακόμη ένα συντελεστή για τον εκτροχιασμό των οικογενειακών προϋπολογισμών, οδηγώντας την ελληνική οικογένεια ακόμα πιο κοντά στην ανέχεια.
 
 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προειδοποιούμε ότι η ελληνική οικογένεια δεν αντέχει άλλες αυξήσεις τιμολογίων και νέα επιβολή φόρων. Ο Έλληνας φορολογούμενος δεν θα πληρώσει, από το υστέρημα του, την κακοδιαχείριση και την κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος  για τις οποίες αποκλειστικά υπεύθυνες είναι οι διοικήσεις.
 
Καλούμε τους συγκυβερνώντες να τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις για μη αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και να καταλογίσουν  ευθύνες για την κατάσταση της επιχείρησης στην διοίκηση.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis