Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δελτίο τύπου 19/7/2012







Τερματίζοντας αυτόν τον μήνα την καριέρα του στο Υπουργείο Εξωτερικών, Διπλωματικός Σύμβουλος του υπεύθυνου Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αναλαμβάνει ο κ. Εμμανουήλ Κεφαλόπουλος.
 
Παράλληλα, με εισήγηση του Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Κώστα Μαρκόπουλου, ο κ. Κεφαλόπουλος θα είναι Διπλωματικός αρωγός και σε όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα.
 
Ο κ. Εμμανουήλ Κεφαλόπουλος υπηρέτησε στο Διπλωματικό Σώμα επί τριανταπέντε χρόνια έχοντας αναλάβει πολύ σημαντικά πόστα, μεταξύ των οποίων Μεξικό, Παρίσι, Αντίς Αμπέμπα, Μόσχα, Όσλο και Ρέκιαβικ.
 
Επίσης στην Κεντρική Υπηρεσία είχε θέσεις ευθύνης για Κύπρο, Απόδημο Ελληνισμό, διεθνών οικονομικών οργανισμών, δικαστικών και διοικητικών υποθέσεων και μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ελέγχου Αιτημάτων Πολιτικού Ασύλου.
 
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής και Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, έχει τιμηθεί με ανώτατες διακρίσεις και από τη Ρωσική Ομοσπονδία και  από τη Νορβηγία.
                            ​

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis