Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δελτίο τύπου 28/6/2012







Συνεδρίασε την  Πέμπτη  28-6-2012,  αμέσως μετά την ορκομωσία της,  η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα,  ο πρόεδρος  του Κινήματος Πάνος Καμμένος τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

«Πέφτει πολύ μεγάλο βάρος πάνω μας. Οι πολίτες περιμένουν πολλά από εμάς. Ο προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και από τους πολίτες που μας ψήφισαν , αλλά και από όσους δεν μας ψήφισαν. Είστε βουλευτές όλων των Ελλήνων »Υπογράμμισε  ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελούν τον κύριο κορμό της αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι:

«Σε εμάς πέφτει το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης του αστικού και πατριωτικού χώρου.»

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε επίσης ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι το κυριότερο Όργανο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και κάλεσε όλους τους  βουλευτές του Κινήματος  να ψηφίζουν πάντα κατά συνείδηση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανήγγειλε και επίσημα ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλο, με αναπληρωτές γραμματείς της Κ.Ο. τον  βουλευτή  Β Πειραιά Γιάννη Κουράκο και τον βουλευτή Α Πειραιά  Παναγιώτη Μελά.

Εκτός του ήδη ανακοινωθέντα ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος  βουλευτή Επικρατείας  Τέρενς Κουικ, αναγγέλθηκαν από τον  κ. Καμμένο ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κατά τομείς,  ο  βουλευτής Ηρακλείου καθηγητής Νότης Μαριάς  και ο βουλευτής Β Αθηνών Βασίλης Καπερνάρος.

Τέλος  ο Πρόεδρος του Κινήματος ανήγγειλε ως Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού τον πρώην Βουλευτή Λάρισας Χρήστο Ζώη.            

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δελτίο τύπου 28/6/2012






«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ξεκινά  το έργο για το οποίο έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτά που λέγαμε πριν από τις εκλογές, θα τα ακολουθήσουμε και θα τα τιμήσουμε και μετά τις εκλογές.
 
Οι συγκυβερνώντες αποφάσισαν να ανατρέψουν τις υποσχέσεις με τις οποίες υπέκλεψαν την ψήφο του ελληνικού λαού. Θα μας έχουν απέναντί τους. Απέναντι στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών και της ελληνικής οικογένειας. Απέναντι στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε μέσα και έξω από τη Βουλή δίπλα στον ελληνικό λαό».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Δελτίο τύπου 28/6/2012





 
«Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, μου είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο την μεγάλη τιμή να αναλάβω την Εκπροσώπηση του Κινήματος, σε μιά δύσκολη και κρίσιμη προεκλογική περίοδο.
 
Με την εκλογή μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Πρόεδρος του Κινήματος μου έκανε τη νέα τιμή να με ορίσει Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, με Γενικό Γραμματέα της Κ.Ο. τον Κώστα Μαρκόπουλο.
 
Την θέση του νέου Εκπροσώπου αναλαμβάνει ο Χρήστος Ζώης, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στα πολύ σοβαρά καθήκοντα που του εμπιστεύτηκε ο Πρόεδρος, παράλληλα με εκείνα του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού.
 
Η αντικατάσταση συμφωνήθηκε να γίνει μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.
 
Τους τρείς μήνες των αλλεπάλληλων προεκλογικών περιόδων, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω στην επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχου. Να αντιπαλέψουμε τα Μνημόνια και τους εδώ υπηρέτες τους, αλλά και τους ξένους που τα επέβαλαν. Και κυρίως να εδραιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η νέα πολιτική δύναμη, στη νέα πορεία της χώρας που άνοιξε με το τέλος του καταρρεύσαντος μεταπολιτευτικού κύκλου.
 
Διέσχισα με περιοδείες όλη την Ελλάδα. Μίλησα στα περισσότερα ΜΜΕ της Αθήνας και της περιφέρειας. Έκανα σεμινάρια τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής συμπεριφοράς στη συντριπτική πλειοψηφία των 470 υποψηφίων βουλευτών, από τους οποίους το 92% έμπαινε για πρώτη φορά στη πολιτική. Επιμελήθηκα το σύνολο των Δελτίων Τύπου και είχα την συνεχή εποπτεία των social media του Κινήματος.
 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους των εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκρισή τους, στον επιτρεπόμενο βαθμό από τους εκδότες και τους καναλάρχες τους, κατά περίπτωση.
 
Ευχαριστώ τα portals και τους bloggers.
 
Πάνω απ' όλα, όμως, εκφράζω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου στους συνεργάτες μου. Μιά χούφτα νέων ανθρώπων, εθελοντών, που εργάστηκαν σκληρά και με απόλυτη συνέπεια.Τόσο στο Γραφείο Τύπου, όσο ως αναπληρωτές εκπρόσωποί μου στις εκλογικές περιφέρειες.
 
Ο αγώνας συνεχίζεται τώρα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, απο τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου.
 
Ευχαριστώ τον Προεδρο για την τιμή και την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου».

Τέρενς Κουίκ
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Βουλευτής Επικρατείας

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΜΚΟ «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΜΚΟ «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ

Δελτίο τύπου 27/6/2012



 

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βουλευτής Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος έκανε την εξής κοινή δήλωση:

 
«Με την τοποθέτηση του κ.Γιάννη Στουρνάρα στο Υπουργείο Οικονομικών, επικαιροποιούνται βασικά ερωτήματα για μία περίεργη ΜΚΟ, που παραμένουν αναπάντητα εδώ και αρκετές εβδομάδες.
 
Δημοσιεύματα, αναρτήσεις και ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές αναφέρονται σε ΜΚΟ που χρεώνεται στη σύμπραξη ΓιάννηΣτουρνάρα - Στέφανου Μάνου και η οποία «σκοπό έχει να καταθέτει επιχειρηματικές προτάσεις αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας»
 
Σύμφωνα, πάντα με τα δημοσιεύματα, η ΜΚΟ αυτή έχει εκπονήση επιχειρηματικό σχέδιο («Σχέδιο Αρχιμήδης») το οποίο έχει υποβάλει όχι μόνο σε κρατικά όργανα αλλά ακόμη και σε διεθνή δικηγορικά γραφεία συμβούλων επιχειρήσεων όπως στη Roland Berger, που συνέταξε το σχέδιο «Εύρηκα», προκειμένου να βρεθούν κοινά στοιχεία στις δύο πρωτοβουλίες.
 
Η Roland Berger δεν είναι κοινωφελής οργανισμός αλλά επιχείρηση αποσκοπούσα στην δική της κερδοφορία μέσω παροχής συμβούλων επ’ αμοιβή.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ζητούν από τον Υπουργό Οικονομικών κ.Γιάννη Στουρνάρα, να δώσει άμεσες απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:
 
  1. Ποιά η εμπλοκή του στη συγκεκριμένη ΜΚΟ.
  2. Ποιός φορέας την χρηματοδοτεί.
  3. Ποιά είναι η ακριβής δραστηριότητά της.
  4. Ποιές οι σχέσεις της με την Roland Berger.
 
Εάν ο Υπουργός Οικονομικών κρίνει ότι δεν θέλει να απαντήσει, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιφυλάσσονται να φέρουν το θέμα στη Βουλή, όπως θα φέρνουν προς κοινοβουλευτικό έλεγχο οτιδήποτε σχετίζεται με τη διαφάνεια και φυσικά, την δημόσια περιουσία».
 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δελτίο τύπου 27/6/2012


Με απόφαση του Προέδρου του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ. Πάνου Καμμένου, καθήκοντα Τομεάρχη Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Μανώλης.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Κύπρος και ο Κυπριακός Ελληνισμός άντεξαν και είπαν ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν.......

Η Ελένη Φωκά άντεξε την κατοχή και με τους άλλους εγκλωβισμένους άναβαν τα καντήλια στον Απόστολο Αντρέα στο Ρυζοκάρπασο...

Ο Φτωχόπουλος αρνήθηκε να κατεβάσει την Ελληνική σημαία απο την ταβέρνα του, το Αιγαίο, όταν του το ζήτησαν για να φιλοξενήσουν δείπνο Ευρωπαίων επισήμων.....

Ο Παλληκαρίδης, ο Καραολής, ο Δημητρίου, ο Σολωμός Σολωμού, ο Θεόφιλος Γεωργιάδης και όλοι οι άλλοι ήρωες έπεσαν για να μην παραδώσουν Εθνική Κυριαρχία.....

Η Μητέρα Πατρίδα κούρεψε τα Ελληνικά ομόλογα στην Κύπρο και όχι στην Γερμανία με το PSI, και έφερε στην σημερινή κατάσταση τις τράπεζες της Κύπρου........

ΑΛΛΑ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

Δελτίο τύπου 26/6/2012





«Ασφαλώς και δεν μπορεί να είναι Υπουργός κάποιος που επεχείρησε στα όρια του νόμου να κάνει φοροδιαφυγή μέσω off-shore εταιρείας.

Οι συγκυβερνώντες Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δεν έχουν αντιληφθεί ότι η ηθική, η διαφάνεια και η πολιτική λογοδοσία είναι αναγκαία όχι μόνο στους πολίτες,  αλλά και στους πολιτικούς, σε αυτούς μάλιστα, στον υπέρτατο βαθμό.

Άλλο ένα «νόμιμο αλλά όχι ηθικό», τραυματίζει την πολιτική ζωή».

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στη ΝΕΤ 25/6/2012


Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Δελτίο τύπου 25/6/2012







 «Υπενθυμίζουμε τη σαφή αντίθεσή μας στα σχέδια της γερμανικής επικυριαρχίας και για τα ενεργειακά ζητήματα της χώρας, όπως αυτά εκφράζονται και από τον εκπρόσωπό της Χανς Γιοκίμ Φούχτελ, τον οποίο οι μνημονιακοί πολιτικοί παράγοντες της Ελλάδας, όλων των επιπέδων, έχουν αναδείξει σε έναν επικίνδυνο για τα ελληνικά συμφέροντα συνομιλητή.
 
 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εύχονται και το θεωρούν δεδομένο ότι οι Αυτοδιοικητικοί επικεφαλείς και συνεργάτες τους, πράγματι πρέπει να εργάζονται για το καλό του τόπου τους και της Ελλάδας γενικότερα. Αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να αγνοούν ότι κρίσιμα τοπικά θέματα, όπως π.χ. αυτά (επαναλαμβάνουμε) της Ενέργειας, μπορεί και οφείλουν να είναι πλέγμα γενικότερου εθνικού σχεδιασμού, γεγονός που θα οφελήσει ακόμα περισσότερο και τις τοπικές κοινωνίες. Και μάλιστα σε μία εποχή που η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, με εκλεκτούς τοποτηρητές τους, είναι έτοιμοι για το απόλυτο ξεπούλημα της περιουσίας της Ελλάδας, με πρώτο στόχο τη ΔΕΗ (εν προκειμένω και με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης) και το απαράδεκτο πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ.
 
 Για όλα αυτά, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν απειλούν. Απλά προειδοποιούν τους "πρόθυμους" για τις ευθύνες τους. Την Ελλάδα δεν θα την αρπάξουν το σύστημα Μέρκελ, Σόϊμπλε, τοκογλύφοι τραπεζίτες και οι εδώ συνοδοιπόροι τους.
 
 Και κάτι τελευταίο. Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις, αλλά τοποθετείται δημόσια, πάντοτε με βάση την Ιδρυτική Διακήρυξη, την Εθνική Αντιπρόταση και τις επίσημες δηλώσεις - εξαγγελίες - δεσμεύσεις - θέσεις του Κινήματος, που έχουν αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr».


 

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Δελτίο τύπου 23/6/2012








 «Αύριο έρχεται στην Αθήνα η τρόικα με επικεφαλής τον συμπεριφερόμενο ως αφεντικό των Ελλήνων Υπουργών, Πωλ Τόμσεν.

 

 Είναι προφανές ότι η Τρόϊκα επισπεύδει το ταξίδι της, προκειμένου να δώσει γραμμή στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη ώστε οι προγραμματικές δηλώσεις που θα έλθουν για συζήτηση στη Βουλή, να απηχούν τις θέσεις των τοκογλύφων δανειστών.

 

 Υπενθυμίζουμε αυτά τα οποία οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έλεγαν και προεκλογικά:

 

Οι εκπρόσωποι της τρόικας είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Είναι ο καθένας τους  ξεχωριστά persona non grata, από όλους εμάς που πιστεύουμε αταλάντευτα ότι τα Μνημόνια που επέβαλλαν με τη στήριξη των Ελλήνων πολιτικών εντολοδόχων τους είναι ισοπεδωτικά για την χώρα ή αυτοκτονία για την Ελλάδα, όπως  πρόσφατα είπε ο Νομπελίστας Οικονομολόγος Στίγκλιτς».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

Άσε τους άλλους στις κομματικές γραμμές να ισορροπούν με τη ματαιοδοξία.
Να φοβούνται αυτό που με πρησμένους αδένες ζητούσαν.Τη συμμετοχή.
Να γουρλώνουν τα μάτια και να νοιώθουν την απόρριψη.Άσε τους θεματοφύλακες
που εξαργυρώνουν παλιές γκλομπιές να κουνάνε δάχτυλα.Μη ξοδεύεις χρώμα σε νάιλον
και καραβόπανα.Φόρα κάτι άνετο και κάνε τα όνειρά σου μόδα. Κατεβαίνεις, στέκεσαι,
μπερδεύεσαι,επαναπροσδιορίζεις. Ξαναστέκεσαι, μπερδεύεσαι,συζητάς,αναδιπλώνεσαι
και ούτω καθεξής. Μπορεί να μην ωριμάζεις,αλλά ζυμώνεσαι.
Κάνε την επανάστασή σου ΤΩΡΑ όπως εσύ νομίζεις.Η επανάσταση δεν έχει τρόπους.Έχει μόνο δίκιο....

Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

 «Οι παίκτες με τη γαλανόλευκη στο στήθος, μας έκαναν περήφανους και στο φετινό EURO, κατατάσσοντας την ποδοσφαιρική Ελλάδα και πάλι μέσα στην Ευρωπαϊκή οκτάδα.

 Στο Γκτανσκ, στη πόλη που γεννήθηκε η "Αλληλεγγύη" του Λεχ Βαλέσα, οι παίκτες μας πολέμησαν σαν Έλληνες και "έπεσαν" σαν Έλληνες με το κεφάλι ψηλά.

 Η Εθνική Ελλάδας, με κορμό τους νέους παίκτες της, έχει το πιο ελπιδοφόρο αύριο. Η αρχή θα γίνει με το Μουντιάλ του 2014.

 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους ευχαριστούμε»

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δελτίο τύπου 22/6/2012







 Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη με αφορμή την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ως Ελληνίδα μητέρα και ενεργός πολίτης, εύχομαι στη νέα κυβέρνηση να κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται, για το καλό όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων.

 Όμως, η προσήλωση και αυτής της κυβέρνησης στη λογική του Μνημονίου, των Δανειακών Συμβάσεων και της άνευ όρων εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και ελπίδας.

 Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, θα είμαστε εδώ, θα ελέγχουμε τις πράξεις των κυβερνόντων και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που θα είναι κύρια του εαυτού της και θεματοφύλακας των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.

 Ως νησιώτισσα, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους νησιώτες βουλευτές που αναλαμβάνουν κρίσιμα υπουργεία.

 Πιστεύω ότι γνωρίζουν πολύ καλά τα δεινά που έχει συσσωρεύσει το Μνημόνιο στα νησιά μας.

 Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι τα νοσοκομεία των νησιών μας δεν έχουν τα απλά και στοιχειώδη που χρειάζονται, για να παρέχουν αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους τους.

 Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι βασικές δημόσιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάρρευση και πολλές από αυτές έχουν καταργηθεί.

 Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι οι συγκοινωνίες, ακτοπλοϊκές και αεροπορικές, δεν εξασφαλίζουν τη συνεχή επικοινωνία των νησιωτών με το ηπειρωτικό κέντρο.

 Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο τουρισμός, βασική πηγή εισοδήματος για τις νησιωτικές οικονομίες, χρειάζεται ενίσχυση.

 Είμαι βέβαιη ότι, αν και θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν τις νεοφιλελεύθερες συνταγές που εφαρμόζει το Μνημόνιο, θα βρουν το χρόνο και θα ανατρέξουν σε μια από τις βασικές παραδοχές και διδαχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το Σεπτέμβριο του 1979 ότι:

 Η γεωγραφική και εδαφολογική διαμόρφωση της χώρας μας καθιστά δύσκολο, αλλά και δαπανηρό το έργο. Ένα νησί με 2.000 κατοίκους χρειάζεται τόσα έργα, όσα θέλει και ένας νομός με 200.000 κατοίκους».


 

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΦΟΥΧΤΕΛ ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ

Δελτίο τύπου 22/6/2012





 
 Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
 «Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών των μελών της  μνημονιακής συγκυβέρνησης και του πρωθυπουργού της Αντώνη Σαμαρά και ο Γερμανός απεσταλμένος της Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, συνοδεία επιχειρηματιών- κορακιών, γερμανικών και ελληνογερμανικων συμφερόντων, επισκέφτηκε την Κοζάνη όπου  ο Γιώργος Δακής, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εντολοδόχος του Αντώνη Σαμαρά, ζήτησε την συνδρομή της Γερμανικής κυβέρνησης ώστε να προωθήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή αίτημα χρηματοδότησης της κατασκευής του νέου ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαϊδα 5.  Δεδομένου ότι προεκλογικά η  Νέα Δημοκρατία διαλαλεί  την πώληση της ΔΕΗ και των εργοστασίων της στα πρότυπα του αεροδρομίου, η επίσκεψη του Γερμανού υπαλλήλου της κυρίας Μέρκελ,  φαντάζει όχι απλά ύποπτη, αλλά στυγνής μετεκλογικής εκτέλεσης συμφωνίας.
 
 Ενώ πριν τις εκλογές οι σημερινοί κυβερνώντες σιωπούσαν ως προς το επίμαχο θέμα της πώλησης του εθνικού πλούτου και των μονάδων της ΔΕΗ, σήμερα φαίνεται ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι την καταστροφική πολιτική του κ. Παπακωνσταντίνου, χαντακώνοντας το μέλλον και τις προοπτικές του τόπου, και μάλιστα με επί τόπου   επισκέψεις των αγοραστών στις προς ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας. 
 
 Επίσης, με έκπληξη διαπιστώνουμε, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του εντολοδόχου Περιφερειάρχη του Αντώνη Σαμαρά και των τοκογλύφων αφεντικών τους, ότι ο Περιφερειάρχης «ζήτησε παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της μη εφαρμογής της εξίσωσης των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης για τη Δυτική Μακεδονία που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, της λήψης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της απασχόλησης και της αντιμετώπισης της έλλειψης φαρμάκων στο χώρο της υγείας».
 
 Είναι ο Γερμανός απεσταλμένος ο Υπουργός Οικονομικών, Ανάπτυξης ή Υγείας της χώρας μας; Είναι εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης; Με ποιο δικαίωμα ο κ. Δακής αιτείται ζητήματα που περικλείονται στις αρμοδιότητες της Ελληνικής κυβέρνησης, σε έναν Γερμανό αξιωματούχο; Βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή και δεν το γνωρίζουμε;
 
 Οι ευθύνες του κ. Δακή είναι βαρύτατες και προσβάλλουν τους Έλληνες και την οντότητα τους. Όταν φτάνει σε σημείο ένας άρχοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης να παρακαλά γονυπετής τον Γερμανό Υφυπουργό για επίλυση των ζητημάτων της περιοχής, τότε σημαίνει ότι η χώρα μας έχει χάσει την Εθνική της κυριαρχία.
 Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την ίδρυση τους είχαν ξεκάθαρη και ουσιαστική θέση απέναντι στο ζήτημα της πώλησης της επιχείρησης. Χωρίς διγλωσσία και πυροτεχνήματα καταθέσαμε τις απόψεις μας που είναι άκρως αντίθετες με τις μέχρι σήμερα καταστροφικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο αντίθετες με την ισοπεδωτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και των τοπικών κοτζαμπάσηδων της που δεν σέβονται την περιουσία των Ελλήνων πολιτών και υποθηκεύουν το μέλλον των κατοίκων της Π.Ε. Κοζάνης.
 
 Με την επιστολή αυτή καταγγέλλουμε την ενέργεια του κ. Δακή να ζητά από  Γερμανό απεσταλμένο την παρέμβαση του για θέματα που αφορούν καθαρά την Ελληνική κυβέρνηση.
 
 Τέτοιες ενέργειες  δεν  συνάδουν ούτε με τις  σχέσεις μεταξύ ίσων κρατών και μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε με ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος, αλλά παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές.
 
 Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και γενικά όλοι οι Έλληνες πολίτες, δεν θα ανεχτούν καμιά υποχώρηση αλλά και καμία καταπάτηση των δικαιωμάτων τους, κάτι το οποίο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εγγυηθούν μάχιμα εκτός και εντός Βουλής.
 
 Προειδοποιούμε, τον εντολοδόχο του ξεπουλήματος της ελληνικής περιουσίας Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες του ως ηθικού αυτουργού ή συναυτουργού στο ξεπούλημα Κρατικής Περιουσίας και για χειρισμούς αντίθετους με τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών.
 
 Την όλη υπόθεση θα παρακολουθεί η Βουλευτής Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Με αφορμή τον «οδικό χάρτη» που συνυπέγραψαν τα τρία συγκυβερνώντα κόμματα , ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και αναπληρωτής εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σωτήρης Στανωτάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η απόλυτη έκφραση της περίφρασης και της γενικότητας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του κειμένου που δόθηκε στη δημοσιότητα ως προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων που αποφάσισαν να συγκυβερνήσουν.
Πρόκειται για «συμφωνία», η οποία δεν απαντά συγκεκριμένα σε καίρια ερωτήματα όπως:
• Πώς θα ανατραπεί η εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας της Χώρας μέσα από τη δανειακή σύμβαση και τα μνημόνια;
• Πώς θα διευθετηθούν τα Εθνικά θέματα;
• Πώς θα επιλυθεί το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης;
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το κείμενο αυτό αφήνει περιθώρια πολλών ερμηνειών και δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά στην εξαθλιωμένη ελληνική κοινωνία.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Η Ελλάδα δυστυχώς απέκτησε μια νέα μνημονιακή κυβέρνηση, την απαρτίζουν υπογράψαντες επιστολές και ψηφίσαντες Μνημόνια και επαχθείς και επονείδιστες Δανειακές Συμβάσεις, εκχωρώντας την Εθνική Κυριαρχία της χώρας», αναφέρει η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη νέα κυβέρνηση και προσθέτει:

«Συμμετέχουν εκπρόσωποι των τραπεζών που υπηρετούν το σύστημα των τοκογλύφων διεθνών συναδέλφων τους, απομυζώντας ακόμα και το αίμα του ελληνικού λαού.
Την πλαισιώνουν οι ένοχοι της απόλυτης δυστυχίας που απλώθηκε σε κάθε ελληνική οικογένεια και που αποφάσισαν (τους προειδοποιούμε, μάταια) να κρυφτούν πίσω από την ασυλία.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν στη Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου με μνημονιακό Δούρειο Ίππο τον Φώτη Κουβέλη, να συνεχίσουν το προσυμφωνημένο σχέδιο της παράδοσης της Ελλάδας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στη ηθική, οικονομική και φυσική εξόντωση των Ελλήνων.

Οι 20 βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, θα δώσουν σκληρό και ανυποχώρητο αγώνα από τα έδρανα του Κοινοβουλίου, μαζί με όλους τους Ανεξάρτητους Έλληνες των Κινημάτων, του Διαδικτύου, των Πλατειών, της ανεργίας και της κάθε δοκιμαζόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης και ελληνικής οικογένειας».
http://www.madatoforos.com

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Δελτίο τύπου 21/6/2012



Με απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ορίζεται Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου του Κόμματος ο καθηγητής Ιατρικής Κώστας Χαραλαμπόπουλος

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


Ανακοινώνεται η αναβολή της προγραμματισθείσας εκδήλωσης του Σαββάτου 23 Ιουνίου στο GRAND HOTEL λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Γενικού Διευθυντού κ Ζώη Κόλιου. Η νέα ημερομηνία θα ορισθεί αργότερα.

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δελτίο τύπου 21/6/2012




Ο  Βουλευτής  Ηρακλείου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νότης  Μαριάς, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση και την δημοσιότητα που έλαβε πανελλαδικά το θέμα,   το Πρωτοδικείο Ηρακλείου άμεσα  με νεότερη απόφασή του  έκανε δεκτούς τους νομικούς ισχυρισμούς μου και διόρθωσε τις νομικές πλημμέλειες   της πρώτης απόφασής του.

Η διατήρηση του νομικού σκεπτικού της πρώτης  απόφασης   θα αποτελούσε κατάφορη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας  και θα απειλούσε να τινάξει στον αέρα την κατανομή εδρών του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η εφαρμογή του εκλογικού νόμου του 1985, που έχει ως γνωστό καταργηθεί,   θα μπορούσε να προικοδοτήσει  με αυτοδυναμία τη ΝΔ, τη δε νεότευκτη συγκυβέρνηση με περισσότερες από 180 έδρες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες πολίτες  οι οποίοι, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, μέσα από το διαδίκτυο και δια ζώσης,  εκδήλωσαν τη συμπαράστασής τους στο πρόσωπό μου.

Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα  μας  ενάντια στα Μνημόνια  και στην ξένη εξάρτηση».  

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δελτίο τύπου 21/6/2012





Κυβέρνηση σωτηρίας της διαπλοκής και εφαρμογής του μνημονίου με…ολίγη δήθεν αριστερά

Με αφορμή το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, από το Γραφείο Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Παρά τη σαφέστατη εντολή του ελληνικού Λαού, που επανέλαβε το μήνυμα ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, η νέα κυβέρνηση που φαίνεται να προκύπτει , αλλοιώνει στην ουσία  τη λαϊκή βούληση και  δεν είναι παρά μια  συνέχεια της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  και της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου,  με ολίγη από αριστερό άλλοθι.

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται  πλήρως η επισήμανσή μας ότι το Κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς   κατασκευάστηκε από το σύστημα ως γενόσημο του ΠΑΣΟΚ για να λειτουργήσει ως ανάχωμα της οργής του λαού και υπέρ της σωτηρίας του συστήματος. Έτσι,  σε ρόλο κολυμβήθρας, επιχειρεί να αναβαπτίσει τα δύο κόμματα που έριξαν την Ελλάδα στα χέρια των τοκογλύφων και υποθήκευσαν το μέλλον πολλών επερχόμενων γενεών.

Αναρωτιόμαστε, γιατί χρειάστηκε να γίνουν επαναληπτικές εκλογές, αφού οι εταίροι  ήταν τόσο πρόθυμοι να συνεργαστούν εξ’ αρχής.

Παραμένουμε στις θέσεις μας για την υπεράσπιση της πατρίδας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Δελτίο τύπου 21/6/2012



Αποτελέσατε την αιχμή του δόρατος στον αγώνα για την κατάργηση του μνημονίου.

Δώσατε μια δύσκολη και σκληρή μάχη με διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Δεχθήκατε επιθέσεις και καταφέρατε να βγείτε νικητές.

Δουλέψατε ασταμάτητα χωρίς οικονομικά εφόδια, μακριά από οικονομικές εξαρτήσεις και με διαρκείς πλαγιοκοπήσεις από τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων.

Είστε ο πολυτιμότερος και σημαντικότερος συνεργάτης μας.

Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ.Τώρα μόλις αρχίζει. Ξεκινά η νέα πορεία.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνέλληνες,είμαστε ΠΛΕΟΝ τραγικοί θεατές της γ' πράξης του Ελληνικού Δράματος!
Ο Θύτης μεταμφιεσμένος σε...πρωθυπουργό και οι Εκτελεστές του, που μόλις συμπλήρωσαν με τον νέο Εφιάλτη τον μαγικό αριθμό 180,ετοιμάζονται να αποτελειώσουν έναν λαό και να παραχωρήσουν μια πατρίδα!
[ΤΙΠΟΤΕ πλέον από τα παραπάνω δεν είναι υπερβολή η συκοφαντία και οι όποιοι ανυποψίαστοι θα λάβουν άμεσα το δικό τους κώνειο,μηδέ εξαιρουμένων των μνημονιακών ψηφοφόρων!] 
Φώναξα κι εγώ,ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ-και μάλιστα αιφνιδιάζοντας με κοινοβουλευτικό ρόλο-για τα όσα θα ακολουθούσαν!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,δεν εισακουσθήκαμε!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,στις κάλπες πήγαμε με τον Φόβο και όχι με την Ψυχή!
[Τραγικότεροι ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ εκείνοι που δεν ψήφισαν καν!]
Αρα,"μικροί έλληνες,μικρή ελλάδα"!
ΟΜΩΣ,οι Φύλακες είναι ακόμη ΕΔΩ!
Στις "Νέες Θερμοπύλες"!
Με ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ,αν χρειαστεί,θα αντιμετωπίσουμε τους νεο-βάρβαρους!
[*Προφανώς το προσκλητήριο απευθύνεται ΜΟΝΟΝ σε αληθινούς πλέον και αποφασισμένους ΕΛΛΗΝΕΣ!
Οι λοιποί να συνεχίσουν την...λούφα τους!Αυτοί θα εκτελεστούν στον...ύπνο τους!Εξάλλου,ίσως αυτό και να θεωρούν...ΤΥΧΗ!]

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Δελτίο τύπου 20/6/2012




«Ο κ. Σαμαράς έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Του ευχόμαστε να επιτύχει στο έργο του για το καλό όλων.

Βέβαια παραμένει ένας πρωθυπουργός του Μνημονίου, ένας πολιτικός με υπογραφές τήρησής του και ένας πολιτικός με μεγάλη έφεση στις κυβιστήσεις.

Θα τον παρακολουθούμε στενά και θα τον κρίνουμε αυστηρά με βάση τις υποσχέσεις του.

Εμείς δε θα του δώσουμε άφεση για τραγικά λάθη όπως έκανε αυτός στο Γιώργο Παπανδρέου.

Οι πολίτες δεν αντέχουν νέα ανικανότητα και άλλη ατιμωρησία. Είναι ήδη απελπισμένοι.

Ούτε η Ελλάδα αντέχει άλλη υποτίμηση. Ούτε οικονομική αλλά ούτε εθνική».

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ

Δελτίο τύπου 20/6/2012




«Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπίστωσα ότι το Πρωτοδικείο Ηρακλείου με την με αριθμό 167/18-6-2012 Πράξη του, παρά το νόμο και κατά παράβαση της κείμενης εκλογικής νομοθεσίας, προχώρησε, αφενός μεν σε κατάρτιση  πίνακα πρώτης κατανομής των βουλευτικών εδρών στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου, αρμοδιότητα την οποία έχει μόνο η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και αφετέρου σε εφαρμογή όχι του ισχύοντος εκλογικού μέτρου, όπως αυτό καθορίζεται από την ισχύουσα εκλογική νομοθεσία, αλλά με βάση διατάξεις του καταργηθέντος εκλογικού νόμου του 1985 ήτοι του ν+1.

Με βάση την παραπάνω πράξη του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, στο ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ, προσκυρώθηκαν από τη πρώτη κατανομή τρείς (3) έδρες, τη στιγμή που το Υπουργείο Εσωτερικών, με ανακοίνωση του προσκύρωσε στο ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ  δύο (2) έδρες στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου.

Είναι προφανές ότι στο βαθμό που ισχύσει ο τρόπος καθορισμού του εκλογικού μέτρου που εφαρμόζει εσφαλμένα η ως άνω Πράξη του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, τότε κινδυνεύουν να ανατραπούν τα πανελλαδικά αποτελέσματα που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Έτσι, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει πολλαπλάσιες έδρες και τα κόμματα της υπό εκκόλαψη συγκυβέρνησης, τουλάχιστον 180 έδρες.

Για το λόγο αυτό θα προβώ άμεσα στην άσκηση όλων των νόμιμων μέσων  κατά της παραπάνω Πράξης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Νότης Μαριάς
Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Ηρακλείου»


ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Δελτίο τύπου 20/6/2012




 
Κάνοντας τα λογικά - παράλογα, μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση
 
Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι στη μεταξύ τους συνάντηση, του ζήτησε παράλογα πράγματα.
 
Παράλογο πράγμα, ή λογικό και αυτονόητο είναι ότι ο πολιτικός αρχηγός που έχει δεσμευτεί εγγράφως και ενυπογράφως για την απαρέγκλιτη τήρηση των όρων του Μνημονίου, δεν μπορεί να γίνει ένας πρωθυπουργός που θα έχει την οποιαδήποτε  διαπραγματευτική ισχύ για τροποποίησή του; Για να κατάφερει να κάνει κάτι για τους μισθούς για τις συντάξεις, για τις δαπάνες σε Υγεία και Παιδεία, για τα χρεοκοπημένα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, για τις βίαιες απολύσεις που προβλέπει άμεσα το Μνημόνιο;
 
Το λογικό και αυτονόητο, θα ήταν να υπάρξει συμφωνία πάνω σε ένα πολιτικό πρόσωπο κοινής αποδοχής, που δεν θα ‘χει αναλάβει προσωπικές δεσμεύσεις και που θα μπορεί να διαπραγματευτεί. Παράλογη, αντιθέτως, είναι η εμμονή του κ. Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός.
 
Παράλογο, ή λογικό και αυτονόητο είναι το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να πάρει θέση ως προς την απεμπόληση της ασυλίας της χώρας με βάση το Μνημόνιο Ι / άρθρο 15 / παράγραφος 4, ώστε η Ελλάδα, οι Έλληνες, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία μας να μην είναι έρμαια στις βουλές και τις διαθέσεις των δανειστών και των τοκογλύφων; Παράλογη, ή λογική και αυτονόητη είναι η ανάγκη να ξεφύγουμε από τη μέγγενη του αγγλικού δικαίου που κρατά ενέχυρο μία χώρα ολόκληρη, υπό τη μορφή εμπράγματων εγγυήσεων; Λογικές, σοβαρές και υψίστης εθνικής σημασίας είναι αυτές οι προϋποθέσεις που έβαλε ο κ. Καμμένος και όχι η απάντηση του κ. Σαμαρά ότι πάμε με ανοικτή ατζέντα, για να δούμε αν μπορούμε να καταφέρουμε οτιδήποτε και ποιο θα ‘ναι αυτό.

Παράλογο, ή μήπως παραπάνω από λογικό και αυτονόητο είναι ότι ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να εγγυηθεί ότι με την τακτική του υπέρ της τήρησης του Μνημονίου 
δεν θα οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία εντός του ευρώ; Και ποια επιτέλους είναι η λογική, στο ότι ο κ. Σαμαράς δενμπόρεσε να δώσει καμιά τέτοια εγγύηση;
 
Τέλος, που βρήκε το παράλογο ο κ. Σαμαράς να τελειώνουμε εδώ και τώραμε την ασυλία και την ατιμωρησία των πολιτικών, με κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών; Και σε ότι αφορά την εσκεμμένη παράδοση της Ελλάδας στο ΔΝΤ και τους τοκογλύφους, αρκεί η έωλη αναφορά του κ. Σαμαρά σε εξεταστική επιτροπή; Πόσο μάλλον αφού οι διάφορες εξεταστικές, είχαν βγάλει λάδι Ζήμενς, Τσοχατζόπουλο κλπ.;
 
Ο κ. Σαμαράς και στις δύο προεκλογικές περιόδους αρνήθηκε να δώσει απάντηση για τη σημασία της υπογραφής του στο Μνημόνιο και μιλούσε στο λαό για μία δήθεν επαναδιαπραγμάτευση. Στο Ζάππειο, τη νύχτα της 17ηςΙουνίου, το πρώτο πράγμα που δήλωσε ήταν ότι θα σεβαστεί το Μνημόνιο, τις δεσμεύσεις και την υπογραφή του. Και τώρα, ανασηκώνει τους ώμους με αβεβαιότητα, ακόμη και όταν του υπενθυμίζει κανείς τη λέξη επαναδιαπραγμάτευση, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει.
 
Δυστυχώς, όλα αυτά τα λογικά και αυτονόητα που θέσαμε, ο κ. Σαμαράς τα βλέπει ως παράλογα και μ’ αυτή τη νοοτροπία που πρεσβεύει ο πρόεδρος της ΝΔ, οδηγήθηκε η χώρα στη σημερινή κατάσταση.
 
Ως Κίνημα, επιμένουμε στην καταγγελία και κατάργηση του Μνημονίου.
Δηλώνουμε εγγυητές της προστασίας κάθε οικογένειας συμπατριωτών μας, καθώς και της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας όλων των Ελλήνων.
Θα παρακολουθούμε άγρυπνα την παραμικρή κίνηση της νέας κυβέρνησης.
Όπου βλέπουμε καλό, θα στηρίζουμε. Και όπου βλέπουμε κάτι σε βάρος των συμφερόντων του έθνους μας, της κοινωνίας και της οικογένειας, θα παρεμβαίνουμε πολιτικά, με τρόπο άμεσο και αμείλικτο.
 
Το Κίνημά μας είναι εδώ και θα λειτουργήσει ως πυλώνας του κοινοβουλευτικού μας συστήματος, ο οποίος θα υπηρετεί την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία, την οικονομική μας ανάταση με όπλο την ανάπτυξη πάνω στο δικό μας πλούτο και τις δυνάμεις, τη θεσμική διαφάνεια, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ελεύθερη δημοκρατική έκφραση.

ANEΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 11.00 πμ και στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL στη Θεσσαλονίκη, ο κ Ζώης Κολιός θα παραβρεθεί σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με σκοπό την ενδυνάμωση της ψυχολογίας και την ενεργή συμμετοχή όλων. Θα αποτελούσε τιμή η παρουσία όλων μας στην εκδήλωση.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ

Δελτίο τύπου 18/6/2012

Ο νέος Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Χρήστος Ζώης, έκανε την εξής δήλωση:
«Αποδέχθηκα την τιμητική  πρόταση που μου έκανε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος να είμαι ο εκπρόσωπός τους.
Είναι θέση εργασίας, ευθύνης και προσφοράς.
Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ψηφοφόρων μας και στις απαιτήσεις της πολύ δύσκολης περιόδου που διανύουμε».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του κ.Ζώη θα γίνει την ημέρα της ορκωμοσίας στη νέα Βουλή του βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο οποίος και αναλαμβάνει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, νέα θέση ευθύνης που του εμπιστεύτηκε και ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος.


Ο κ.Κουίκ θά διαχειρίζεται μέχρι την ημέρα εκείνη την εκπροσώπηση του Κινήματος.


Δελτίο Τύπου Σμολοκτού Νικόλαου

Συγχαίρω και ευχαριστώ όλες και όλους τους Δραμινούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους με την επιλογή τους να ψηφίσουν το κίνημα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» και μένα προσωπικά ως υποψήφιο Βουλευτή του νομού Δράμας. 

Πετύχαμε το ακατόρθωτο, να σπάσουμε τον δικομματισμό στη Δράμα και να είμαστε σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες η πολιτική δύναμη που από σήμερα θα είμαστε οι ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων σε επίπεδο Δράμας αλλά και στην Ελλάδα. 

Μένουμε σταθεροί στα πιστεύω μας και συνεχίζουμε όχι για να «παραδώσουμε την χώρα» αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοσή της. Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Καλή συνέχεια και δύναμη σε όλους.

ΝΕΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δελτίο τύπου 19/6/2012



 ΝΕΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ
 
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

 
 
Με απόφαση του Προέδρου του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Εκπρόσωπος του Κινήματος αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός και βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης.
 
Καθήκοντα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου στην καινούργια σύνθεση της Βουλής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Εκπρόσωπος του Κινήματος, βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουϊκ.
 
Οι άλλες θέσεις ευθύνης, συμπεριλαμβανομένων και των λοιπών Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων, αναπληρωτών γραμματέων Κ.Ο. και των μελών των Επιτροπών, που αφορούν στην κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος, θα ανακοινωθούν μετά την ορκωμοσία της Βουλής.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΕΑΠ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΑΝΩΤΑ

Δελτίο τύπου 19/6/2012






Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ και ο αναπληρωτής του (και Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ) Σωτήρης Στανωτάς, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:


«Την ουσιαστικά αναγκαστική δήμευση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων καταδεικνύουν, χαρακτηριστικά, τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, οι καταθέσεις του Ταμείου  από 115.000.000 ευρώ στις 12 Μαρτίου 2012, είναι σήμερα 5,5 εκατομμύρια ευρώ (!), γεγονός που - λόγω των Μνημονίων  και των PSI Σαμαρά & Βενιζέλου - προκαλεί πλέον εγκληματικό πρόβλημα ρευστότητας  στον Οργανισμό, για την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών και επικουρικών αναγκών των χιλιάδων δημοσιογράφων και των χιλιάδων λοιπών ασφαλισμένων που εργάζονται στα ΜΜΕ και καλύπτονται από τον ΕΔΟΕΑΠ.


Η μείωση αυτή προήλθε από την αυθαίρετη ανάληψη των χρημάτων των ασφαλισμένων από την Κυβέρνηση και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Ανάλογα προβλήματα εμφανίστηκαν ήδη στα περισσότερα ασφαλιστικά  Ταμεία.

Οι Έλληνες ασφαλισμένοι δικαιούνται να απαιτούν την άμεση επιστροφή των χρημάτων τους.

Βέβαια, η υπό σχηματισμό Κυβέρνηση, με τις οδηγίες της διαπλοκής, είναι περισσότερο πιθανό να συνεχίσει τη ληστρική αφαίμαξη των Ταμείων, παρά να αποκαταστήσει την περιουσία τους».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΕΤΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ

Δελτίο τύπου 19/6/2012





Με αφορμή την είδηση του θανάτου του Αλκέτα Παναγούλια, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με βαθειά θλίψη αποχαιρετούμε το μεγάλο δάσκαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου και μορφή του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Αλκέτας Παναγούλιας, δεν ήταν μόνο εκ των κορυφαίων Ελλήνων  προπονητών των τελευταίων 50 χρόνων, ήταν  και  ένας γνήσιος Έλληνας, με μεγάλη προσφορά στην Πατρίδα.

Ως αθλητής και προπονητής έδινε πάντα το παράδειγμα στις νέες γενιές και ως Έλληνας  της διασποράς εκπροσωπούσε επάξια τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

ShareThis