Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Τέρενς Κουίκ - Οι αιγαιοπελαγίτες με το ισχυρό αισθητήριο θα κάνουν τα πάντα για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας

Από τη λαϊκή αγορά - για πρώτη αποτύπωση της κοινής γνώμης – ξεκίνησε περιοδεία το Σαββατοκύριακο, η Βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Ιατρίδη, η οποία, με τους υπόλοιπους υποψήφιους του νομού και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, συνόδευσαν τον Εκπρόσωπο του Κινήματος – Α΄ Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουϊκ, στη διήμερη επίσκεψή του στο νησί της Ρόδου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης πανελλαδικής περιοδείας.
Η κ. Ιατρίδη και ο κ. Κουίκ, συνομίλησαν με παραγωγούς και εμπόρους, αλλά και με τους παρευρισκόμενους πολίτες, εισπράττοντας σε μεγάλο βαθμό την απόγνωση της αγοράς. Οι ίδιοι, απαντώντας στους έντονους προβληματισμούς, μετέφεραν με τη σειρά τους στους απελπισμένους επιχειρηματίες τη μοναδική ελπίδα, προκειμένου να αλλάξει το σκηνικό της ύφεση: το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η περιοδεία συνεχίστηκε την ίδια ημέρα με επισκέψεις στα χωριά Παραδείσι, Καλυθιές, Αφάντου, Αρχάγγελο και την επόμενη στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, Κρεμαστή, Παστίδα, Μαριτσά, όπου επίσης συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με ντόπιους επιχειρηματίες και πολίτες.
Εντύπωση, προκάλεσε η εγκάρδια υποδοχή του κόσμου, που επιβεβαίωνε κάθε στιγμή, ότι η κ. Ιατρίδη ήταν η μοναδική βουλευτής, με την οποία μπορούσαν να συνομιλήσουν με ειλικρίνεια και κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, αφού τόλμησε – παρά το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος – να υπερασπιστεί την αντιμνημονιακή επιταγή των συμπατριωτών της.
«Θα ακολουθήσω και θα εφαρμόσω πιστά, αυτό που ο Πρόεδρος του Κινήματός μας Πάνος Καμμένος δήλωσε κατά την επίσκεψή του στα Δωδεκάνησα: δεν θα προδώσω ΠΟΤΕ αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους! »
Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας και λίγο πριν την αποχώρησή του, ο Εκπρόσωπος του Κινήματος – Α΄ Βουλευτής Επικρατείας κ. Κουίκ, εξέφρασε στην κ. Ιατρίδη την ικανοποίησή του, από τον ενθουσιασμό των πολιτών που συνάντησε στα χωριά της Ρόδου, δηλώνοντας ότι, όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στον τόπο αυτό, η αγάπη του κόσμου προς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι έκδηλη και η υποστήριξη ακόμα πιο θερμή. «Οι αιγαιοπελαγίτες, έχοντας ισχυρό αισθητήριο, ξέρουν πως πρέπει να συμπεριφερθούν και είμαι σίγουρος πως θα για να φέρουμε πίσω την Ελλάδα μας» τόνισε ο ίδιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis