Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Επίθεση Ελλήνων και μορφωμένων ανθρώπων από όλο τον κόσμο στο Facebook της Λαγκάρντ

Δεν της το χάρισαν οι Έλληνες που ξαφνικά την πήρε τάχα ο πόνος για τα παιδάκια της Αφρικής αγνοώντας ότι στο κέντρο της "πολιτισμένης" Ευρώπης φτωχά Ελληνόπουλα υποφέρουν. Τη δικαιολογημένη επίθεση των ελλήνων χρηστών του Facebook προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ επικεφαλής του ΔΝΤ, που σε χθεσινή της συνέντευξη δεν δίστασε να πει πως λυπάται περισσότερο τα φτωχά παιδιά της Αφρικής από τους Έλληνες. 

Εκατοντάδες Έλληνες εντόπισαν την προσωπική σελίδα της Λαγκάρντ στο Facebook και την "έλουσαν" με σχόλια που κινούνται μερικές φορές και πέραν του καθωσπρεπισμού. Δεν θα έπρεπε φυσικά γιατί έτσι επιτυγχάνεται ο στόχος. Αρκούσε να της υποδείξου ντροπή, ενώ οι πιό καταρτσιμένοι την βάζουν στη θέση της αναλυτικά, με επιχειρήματα. 

Πάντως μηνύματα σε όλες τις γλώσσες εκφράζουν την οργή, την αγανάκτηση αλλά και την αντιπάθεια στην Γαλλίδα του ΔΝΤ μετά την κυνική της δήλωση που έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του Guardian.

Την ίδια ώρα πολλοί είναι οι χρήστες του facebook που διαδίδουν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διέυθυνση της κυρίας Λαγκάρντ καθώς και το email της καλώντας τους υπόλοιπους να συνεχίσουν τον βομβαρδισμό των μηνυμάτων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis