Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο ...ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ;

Να διευκρινίσω κάτι. Στήριξα και εξακολουθώ να στηρίζω τον Δημήτρη Αντωνίου στον θέμα της μήνυσής του για εσχάτη προδοσία στον Γεώργιο Παπανδρέου και στους βουλευτές που ψήφισαν το αντι-συνταγματικό μνημόνιο.Δεν παίρνω θέση επίσημα για τις διάφορες δηλώσεις του περί πικρίας, για το οτι δεν εξελέγη βουλευτής, ούτε και για το τουλάχιστον περίεργο "παραλήρημά" του σχετικά με την μη τοποθέτησή του στη θέση που επιθυμούσε στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να λέει αυτά που θέλει να πεί, να εκφράζει τη πικρία του, να συμπεριφέρεται εντελώς παρορμητικά, εν τέλει να φέρεται όπως εκείνος θέλει και τον εκφράζει. Ομως, δεν μπορώ να σταθώ αδιάφορος σε ορισμένες αλήθειες που εκφράζει ένας φίλος των "Αν.Ελ". με μια ανάρτησή του στο facebook και κυριολεκτικά κολλάει στον τοίχο τον επιφανή γιατρό απ τη Χαλκίδα, που τα ...έβαλε με το παντοδύναμο σύστημα.

Παραθέτω εδώ το σχόλιό του και τα συμπεράσματα δικά σας.



Γρηγόριος Φριλιγκος,  Ανεξάρτητος Έλληνας  προς Dimitrios Antoniou
Πριν απο τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ερωτηθείς ο Καμμενος με ποιον θα συνεργαστει μετεκλογικά απάντησε : καταθέτω το προγραμμα και αποφασίζει η Βουλη( εθνικη κυβέρνηση κατω απο την εθνικη αντιπροταση ). 
Στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών κατέθεσε το προγραμμα και επτά όρους που προεκυπταν απο το προγραμμα. 

Αυτο αν γινόταν αποδεκτό θα προέκυπτε εθνικη κυβέρνηση. Τελικα δεν έγινε αποδεκτό γιατι οι Σαμαρας Βενιζέλος δεν θέλανε κυβέρνηση εναντίον του μνημονίου η οποία αυτομάτως θα τους παραγκωνουσε. 

Νομίζω κ. Αντωνίου, πως προεκλογικα δεν είχατε εκφράσει αντίρρηση για την εθνικη κυβέρνηση που θα την υποστήριζε η πλειοψηφία της Βουλής άρα και βουλευτές απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιατι διαφορετικα θα πρέπε να μας είχατε ενημερώσει .

Πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο Καμμενος εξακολουθεί να μιλάει για εθνικη κυβέρνηση θέτοντας εκτός αυτής Σαμαρα - Βενιζελο .

Ποια λοιπόν η κολοτουμπα ;

Καμία .

Άρα γιατι κ. Αντωνιου δημιουργητε τέτοιο πρόβλημα ;

Απο τα λεγόμενα σας διακρίνω μια πικρία για την μη τοποθέτηση σας στο ψηφοδέλτιο επικράτειας . 

Γιατι αυτα δεν τα δημοσιοποίησετε πριν τις εκλογές ;

Καταθέσετε μια μυνηση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . Ειμαι μαζι σας και σας έστειλα και μυνημα αν υπήρχε τρόπος να την συνυπογραψω. 

Δεν μου απαντήσατε .

Πιστεύετε λοιπόν πως την απελευθέρωση της χώρας θα μπορούσατε να την βοηθήσετε μόνο αν βγαίνατε βουλευτής;
Δηλαδη όλοι εμείς που δεν είμαστε βουλευτές δεν προσφέρουμε τίποτα;

Κατηγορείτε πως οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες" έχουν πολιτικούς απο τα παλιά . Όμως η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών σήμερα των  "Ανεξάρτητων Ελλήνων"  είναι μη πολιτικοι . 

Πιστεύετε πως ως εκλογικός αντιπρόσωπος θα προσφέρατε στο κίνημα; Πως;
Με συμπεριφορά που χωρίς τελικα να ακούστουν οι θέσεις των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"  σας έκοψαν απο το κανάλι ( απαράδεκτο το σχολίασα και τότε ); Δεν νομίζω πως είχατε τέτοια πρόθεση να μην ακουστούν οι θέσεις των  "Ανεξάρτητων Ελλήνων"  . Αλλα η απειρία σας στο γυαλι είχε αυτο το αποτέλεσμα . (σ.σ. ο παρορμητισμός του θες να πείς, διότι εμπειρία είχε. Πολλές φορές είχε προσκληθεί σε ενημερωτική εκπομπή και δελτία ειδήσεων)

Όλοι αυτοι οι αυλοκόλακες που σας στηρίζουν στις ύβρεις εναντίον του Καμμενου, πού ήταν όταν ήσασταν μαζί με τον Καμμένο;

Και για να τελείωνω!

Αποδειχθηκες μικρός και λίγος για το κίνημα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" . 
Η μυνηση και η συμμετοχή σας στο Σύνταγμα δεν μου λέει τίποτα εμένα γιατι στο τέλος απεδειξες πως είχες άλλα στο μυαλο σου, την προσωπικη προβολη ώστε να μπεις στη Βουλή,  ικανοποιώντας τις προσωπικές φιλοδοξιες σου . 

Ακυρώθηκες στα ματια πολλών παρα πολλών Ελληνων . 

Είσαι απαράδεκτος και κατάπτυστος γιατι σε αυτη την τοσο δύσκολη στιγμη για την χώρα λόγω μη εκλογής σου απο τον ελληνικο λαο, εκτοξεύεις λάσπη και ύβρεις εναντίον αυτου που σε κάθε ομιλία του σε προωθούσε (είς βάρος των συν υποψηφίων σου), αυτου που ήταν η αιτία σήμερα να δημοσιοποιηται το ημερολόγιο του Ακη,  αυτού που ήταν η αιτία να μάθουμε για τον Χριστοφορακο (siemens), για το παιχνίδι της οικογένειας Παπανδρέου με τα CDs του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κλπ κλπ . 


Και όσον αφορα για τη μυνηση σου, πιστεύω πως σαφώς θα προωθηθεί, αφου η βασική υπόσχεση και όρος στην Ιδρυτικη Διακυρηξη είναι η φυλάκιση και η δήμευση περιουσιών των ενόχων για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της χώρας μας .

Αίσχος και ντροπή Αντωνιου! Αίσχος και ντροπή!...
ΠΗΓΗ ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ

1 σχόλια:

  1. Για να μην αναφερθούμε στην πολεμική του
    Αντωνίου(ολόκληρες διαλέξεις..2ωρες)
    περι ΑΥΘΕΝΤΙΩΝ.. τις οποίες καταδίκαζε..

    για να καταλήξει ο ίδιος Αυθεντία
    σήμερα στο πριβέ(ευτυχώς) κοινό του.

    Αίσχος - όντως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis