Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πάνο, @PanosKammenos μίλησες για Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας και περίμενες να το αφήσουν έτσι;


Πάνο, @PanosKammenos μίλησες για Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας και περίμενες να το αφήσουν έτσι;

 Δεν χαίρεσαι που δεν είχαν χρόνο να πάθεις κανένα ατύχημα;

 Ξέρεις πολύ καλά τι είναι ικανοί να κάνουν όχι μόνο σε ένα πρόσωπο, αλλά σε ολόκληρους λαούς και ειδικά τώρα που τα παίζουν όλα για όλα, τι πιο προκλητικό από μέρους σου να λες για Τράπεζες και Τοκογλύφους, Ορυκτό Πλούτο, Προσκυνημένους Δοσίλογους και... Πίστη!
 Χθες έκαναν "πάρτυ" αυτοί που κάνουν τις δήθεν "διαρροές" και πληρώνονται με το κάθε σχόλιο και "tweet". Είχαν ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ...

 Ήξεραν καλά από τις θέσεις σου στα Εθνικά μας, ότι σε ενδεχόμενο κίνδυνο Εθνικής Ασφάλειας, που είναι ήδη υπαρκτός, δεν θα εμπιστευόσουν σε κανέναν δωσί-λογο την ΑΜΥΝΑ και την ΕΔΕΥ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΑΕ). Την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ δηλαδή της εταιρείας που για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου ενεργεί έρευνα, εκμετάλλευση, έλεγχο και παρακολούθηση ΠΑΛΑΙΩΝ και ΝΕΩΝ συμβάσεων, όπου ασκεί η Ελλάδα Κυριαρχικά Δικαιώματα! Τι πιο πιστευτό λοιπόν να προσπαθήσουν να "κάψουν" τις θέσεις αυτές και να σε βάλουν στην γωνία. Τι άλλο θα ζήταγε ένας Αληθινός Πατριώτης να προστατεύσει, ειδικά μετά το προβοκατόρικο δημοσίευμα 2-3 ημέρες πριν τις εκλογές, που έκανε λόγο και πάλι για το ίδιο θέμα και την Ρωσία που όλοι οι δοσίλογοι της κλείνουν την πόρτα στα μούτρα και που τόσο φοβούνται... Ήσουν ανοιχτό βιβλίο γι' αυτούς και νομίζουν ότι τώρα "προστάτευσαν" τις θέσεις που δεν θα ήθελαν ποτέ να πάρεις... Γιατί ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι για τα παραπάνω "καίγονται" που τα έχουν ήδη πουλήσει και όχι για την Ελλάδα μας και τους Έλληνες.

 Εγώ όμως ένα έχω να τους πω...
 Εδώ είναι Ελλάδα και τους μεν Γερμανούς τους διώχνουμε,
 τους δε Προδότες τους Κρεμάμε!
 Ο "Καμμένος"... την Φωτιά ΔΕΝ την Φοβάται...
 Εσείς;
 Τρέμετε "κύριοι"... γιατί Ερχόμαστε και είναι το Τέλος σας!
Από: Ανεξάρτητοι Έλληνες - Θεσσαλονίκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis