Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δελτίο τύπου 4/6/2012





 
Mια μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην πόλη του Λαγκαδά.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος παρουσιάστηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου με τους υποψήφιους βουλευτές των περιφερειών Θεσσαλονίκης.

Μετά τον αγιασμό, ο Πάνος Καμμένος πραγματοποίησε ομιλία με έμφαση στις βασικές θέσεις του Κινήματος για τις περιοχές της ελληνικής περιφέρειας, για τα οικονομικά και αγροτικά ζητήματα και όσα διακυβεύονται για τους πολίτες στις εκλογές της 17/6.
«Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες», ήταν το κεντρικό σύνθημα της ανοικτής συγκέντρωσης στο Λαγκαδά. (Σ.Σ. Σας παραπέμπουμε σε σχετική δήλωση του κ.Καμμένου στο Κιλκίς, σήμερα το μεσημέρι, η οποία ήδη έχει διανεμηθεί στα ΜΜΕ και αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr).

Στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος με ομάδα υποψήφιων βουλευτών επισκέφθηκαν τη Μητρόπολη Λαγκαδά, όπου ο πρόεδρος είχε μακρά και ιδιαίτερα εγκάρδια συνομιλία με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη.

Μετά τη Μητρόπολη Λαγκαδά, ο Πρόεδρος,των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  επισκέφθηκε τα γραφεία του Κινήματος στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου τον περίμεναν μέλη με τα οποία συνομίλησε και τα οποία ευχαρίστησε για την εθελοντική προσφορά τους. 
 
Ακολουθούν φωτογραφίες από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον Λαγκαδα Θεσσαλονίκης.
 
 
 
 
 
 
 
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis