Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του Βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παύλου Χαϊκάλη στο νομό Ηλείας.

Την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του στο νομό πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κατάκολου κ. Δημήτρη Αποστολόπουλο, ο οποίος του μετάφερε τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την παραχώρηση του λιμανιού στο ΤΑΙΠΕΔ και της αξιοποίησης της μαρίνας.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας με τους οποίους συζήτησε επίκαιρα θέματα που τους απασχολούν, ενώ αντάλλαξε απόψεις με παραγωγικούς φορείς και άντλησε πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δεσμευόμενος ότι θα ασκήσει αυστηρό κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Επιπλέον, ο Βουλευτής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Κινήματος στον Πύργο, ενώ παρέστη και στην κοπή της πίτας, απευθύνοντας χαιρετισμό σε όλους τους φίλους και τα μέλη του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε τον βουλευτή σχετικά με τα μείζονα προβλήματα της περιοχής.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Παύλος Χαϊκάλης επισκέφτηκε την τοπική αγορά και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη σε Τοπικό Τηλεοπτικό Σταθμό.

Στο τέλος της διήμερης περιοδείας του ο Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συμμετοχή του κόσμου και το ενδιαφέρον των πολιτών όσον αφορά τις απόψεις του Κινήματος και δεσμεύτηκε για περαιτέρω μελλοντικές δράσεις και συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς με σκοπό να ακουστούν και εκτός νομού τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis