Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ




Χθες στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος συνεδρίασαν υπό την προεδρία της Αναπληρώτριας Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτού Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνας Χρυσοβελώνη οι τομείς κοινοβουλευτικής ευθύνης Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Στη συνεδρίαση αυτή έγινε εκτενής συζήτηση και αντηλλάγησαν απόψεις με στόχο την προετοιμασία των μελών των τομέων για την συμμετοχή τους στον προσυνεδριακό διάλογο.

Προκειμένου να προχωρήσει ταχύτερα το έργο των τομέων αυτών εν όψει του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τον Απρίλιο, αποφασίστηκε να προταθεί στον Πρόεδρο του Κινήματος η συλλειτουργία των τομέων έτσι ώστε να αξιοποιηθούν οι συνέργειες πάνω σε συναφή αντικείμενα και να αποφευχθούν οι άσκοπες επικαλύψεις.

Στην ίδια συνεδρίαση προτάθηκαν από τη Βουλευτή οι θεματικές ενότητες των εισηγήσεων που μπορούν να καταρτίσουν τα μέλη των τομέων για τα προσυνέδρια της Πάτρας στις 2/3/2013 σχετικά με την Δημόσια Διοίκηση - Τοπική Αυτοδιοίκηση και της Κομοτηνής στις 31/3/2013 σχετικά με το Μεταναστευτικό πρόβλημα, στο μέρος που αφορά την «νομιμοποιημένη» μετανάστευση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis