Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ- ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή με τους προέδρους των Σωματείων των Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

Η κ. Γιαταγάνα ενημερώθηκε για το σχέδιο της Κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ το οποίο αφορά στην ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ και τον διαχωρισμό της εταιρίας σε «καλή» και «κακή».Οι εργαζόμενοι επεσήμαναν ότι η εταιρία είναι οικονομικά υγιής και είναι μοναδική στην Ευρώπη στην εξαγωγή σιδηρονικελίου.
Από την πλευρά της η κ. Γιαταγάνα εξέφρασε τη στήριξή της στα αιτήματα των εργαζομένων και τόνισε ότι πρέπει να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.
Πρόσθεσε επίσης ότι θα μελετήσει το νομικό πλαίσιο των σχεδίων της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας.
Στην συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Εύβοια, Σταύρος Μακαρίου και ο πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό Βοιωτίας, Γιώργος Χρυσικός.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis