Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ κ. Γ. ΣΟΥΡΛΑ



 
Την Πέμπτη 14-2-2013 η Αν. Γραμματέας Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης τον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργο Σούρλα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ενημέρωσε τον Γιώργο Σούρλα για πρόσφατες πρωτοβουλίες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με στόχο την καταπολέμηση της διαφθοράς στο Δημόσιο.
 
Από πλευράς του υπουργείου Δικαιοσύνης ο αρμόδιος γενικός γραμματέας περιέγραψε συγκεκριμένους τομείς της νομοθεσίας κατά της διαφθοράς που γίνεται προσπάθεια να βελτιωθούν. Συζητήθηκαν επίσης άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως είναι η ανάπτυξη της Μαγνησίας. Μετά το τέλος της συνάντησης η Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη δήλωσε:
 
«Ήταν μεγάλη χαρά για μένα και μια ιδιαίτερη στιγμή για τους συνεργάτες μου η σημερινή μας συνάντηση με τον Γιώργο Σούρλα. Ο τόπος μας ανέδειξε έναν άξιο άνθρωπο που σέβομαι εξαιρετικά και πραγματικά τιμά με την πολιτική του πορεία την Μαγνησία. Η απώλεια της παρουσίας του στη Βουλή ήταν κέρδος στη μάχη της πατρίδας μας κατά της διαφθοράς.
 
Δεσμεύθηκα εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι για τον σκοπό αυτό θα βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία προκειμένου να στηρίξουμε το έργο του σε οτιδήποτε χρειαστεί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis