Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

«Ο κ. Ελευσινιώτης μπέρδεψε τον κεραυνό της ΔΕΗ με τον κεραυνό στο έμβλημα του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας»
«Ο υφυπουργός Άμυνας κ. Ελευσινιώτης έκανε λόγο χθες, για τα μεγάλα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη της περιβαλλοντικής αναβάθμισης των στρατιωτικών υποδομών.
Στο πλαίσιο αυτό μεταξύ άλλων προβλέπεται ότι: Το στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη στην Ξάνθη, η 110 Πτέρυγα μάχης στη Λάρισα και ο ναύσταθμος στη Σούδα Χανίων, θα είναι οι τρεις πρώτες υποδομές των ενόπλων δυνάμεων που αναβαθμίζονται περιβαλλοντικά και ενεργειακά. Επίσης σχεδιάζεται η δημιουργία 2 φωτοβολταϊκών πάρκων, 15 μεγαβάτ (MW) σε στρατόπεδο στη Λάρισα και 20 MW στο Στρατόπεδο Χαϊδαρίου.
Οι Τούρκοι θα πρέπει να τρέμουν γιατί ο κ. Ελευσινιώτης συνεχίζοντας την πολιτική του πρώην ΥΠΕΘΑ, ανακάλυψε ένα νέο «πράσινο» υπερόπλο.
Τώρα τα τουρκικά αεροσκάφη θα αναχαιτίζονται όχι από αεροσκάφη αλλά από φωτοβολταϊκά πάνελ…
Μάλλον ο κ. Ελευσινιώτης (πρώην αρχηγός του ΓΕΝ) θα μπέρδεψε τον κεραυνό της ΔΕΗ, με τον κεραυνό στο έμβλημα του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis