Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



«Καταγγείλαμε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Το παραδέχθηκαν Κριστίν Λαγκάρντ, επικεφαλής του ΔΝΤ και Πολ Τόμσεν, εκπρόσωπος του στην Τρόϊκα.

Καταγγείλαμε ότι το Μνημόνιο είναι το λάθος φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή. Το παραδέχθηκαν Ολιβιέ Μπλανσάρ, επιστημονικός διευθυντής στο ΔΝΤ και Τζέρυ Πράϊς, εκπρόσωπος Τύπου.

Καταγγείλαμε την αντισυνταγματικότητα του νόμου Ραγκούση υποβάλλοντας και σχετική πρόταση νόμου στην αρχή της παρούσας Βουλής. Περί της αντισυνταγματικότητας του νόμου Ραγκούση αποφαίνεται τώρα το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Καταγγείλαμε την παραποίηση των δημοσιονομικών δεδομένων της χώρας μας από τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, με σκοπό να οδηγηθεί η Ελλάδα στα Μνημόνια. Επιβεβαιώνεται η βασιμότητα της καταγγελίας μας από την άσκηση ποινικής δίωξης κατά Γεωργίου για το θέμα αυτό.

Μας απεκάλεσαν λαϊκιστές, μας απεκάλεσαν κινδυνολόγους, όμως ότι και αν έχουμε πει οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, επιβεβαιωνόμαστε. Η λάσπη και ο αποκλεισμός δεν θα μας φιμώσουν, γιατί εκφράζουμε την φωνή της αλήθειας, δίνουμε αγώνα υπέρ της Πατρίδας και του λαού και αυτό μας το αναγνωρίζουν οι πολίτες.

Το Κίνημά μας προχωρά, δικαιώνεται, εξαπλώνεται και είναι έτοιμο να πάρει στα χέρια το τιμόνι των εξελίξεων. Είμαστε πολλοί, γινόμαστε περισσότεροι, αγκαλιάζουμε όλους τους Έλληνες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis