Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ



Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι απεργοί ναυτεργάτες.
Μετά το τέλος της επίσκεψης ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαστε εδώ στο πλευρό των ναυτικών, αλλά και των νησιωτών. Το σχέδιο νόμου που έχει φέρει η κυβέρνηση είναι ουσιαστικά η εκτέλεση και της ακτοπλοΐας και της ναυτοσύνης, αλλά και της ζωής των νησιών το χειμώνα.
Η κατάργηση της δεκάμηνης δρομολόγησης των πλοίων σημαίνει τέλος πλοία για το χειμώνα, τέλος μεταφορές στα νησιά. Οι ναυτικοί εξισώνονται για πρώτη φορά στη χώρα της ναυτοσύνης, με τους ανέργους της στεριάς.
Αυτό το νομοσχέδιο που επέβαλλε η τρόικα και δυστυχώς υιοθέτησε η εσωτερική τρόικα, αποτελεί την ταφόπλακα στην ελληνική ναυτιλία, στην ακτοπλοΐα, αλλά και στη ζωή των νησιών μας.
Είμαστε αλληλέγγυοι στους ναυτικούς, είμαστε αλληλέγγυοι στους νησιώτες και θα συνεχίσουν τον αγώνα μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή ρημάζονται από τις πολιτικές των μνημονίων.
Οι αγρότες είναι δίπλα στα λιμάνια, στους ναυτικούς. Οι ναυτικοί είναι δίπλα στα μπλόκα των αγροτών και όλοι οι Έλληνες απέναντι σε αυτή την ξενόφερτη τρόικα, στην ξένη κατοχή στην πατρίδα μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis